Οι "Muchachos de Cuba" στην Cubanita!

31.01.2005
Το Cubanita με διάθεση ανανέωσης, επέλεξε να συνεργαστεί με ένα αμιγώς κουβανέζικο συγκρότημα τους ?Muchachos de Cuba?, από τα λίγα που έχουν κάνει διεθνή καριέρα.
Το Cubanita με διάθεση ανανέωσης, επέλεξε να συνεργαστεί με ένα αμιγώς κουβανέζικο συγκρότημα τους "Muchachos de Cuba", από τα λίγα που έχουν κάνει διεθνή καριέρα. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται αφενός από παραδοσιακά κομμάτια της πατρίδας τους, την Κούβα, και αφετέρου με τραγούδια από άλλες λατινικές χώρες. Όπως, meringue (Αγιος Δομίνικος), cumbia (Κολομβία), salsa (Πουέρτο Ρίκο) κλπ. Αλλά και με εμπορικές επιτυχίες της λάτιν μουσικής!

Το συγκρότημα θα εμφανίζεται κάθε μέρα - εκτός από την Δευτέρα - προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα και δημιουργώντας ένα μοναδικό ερωτικό κλίμα...με μουσική και χορό.

Το Cubanita (Καραϊσκάκη 28, Πλ. Ψυρρή τηλ: 210 - 3314605) την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου επιφυλάσσει αφροδισιακές και καυτές εκπλήξεις στους ερωτευμένους αλλά και στους singles, ενώ την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου οργανώνει ένα ξέφρενο πάρτι με θέμα την Κολομβία.