North Star και στην Κηφισιά

10.03.2005
Ένα νέο εστιατόριο «North Star» ανοίγει τις πύλες του στην Κηφισιά (Χαριλάου Τρικούπη & Γορτυνίας 11) στα μέσα Μαρτίου. Εκεί, που σμίγει η δύση με την ανατολή και τέμνονται οι ορίζοντες
Ένα νέο εστιατόριο «North Star» ανοίγει τις πύλες του στην Κηφισιά (Χαριλάου Τρικούπη & Γορτυνίας 11) στα μέσα Μαρτίου. Εκεί, που σμίγει η δύση με την ανατολή και τέμνονται οι ορίζοντες, το αστέρι του βορρά ρίχνει τις ακτίνες της δημιουργίας.

Εκεί, που η Χαριλάου Τρικούπη τέμνει την Γορτυνίας, σμίγουν οι συντροφιές της Κηφισιάς, γύρω από τα τραπέζια, να μοιρασθούν τη διαδρομή ενός ταξιδιού. Εκεί, ξεκινά το ταξίδι της γεύσης, μία διαδρομή με κρέατα ελευθέρας βοσκής από την Αργεντινή, φρέσκα μυρουδικά από τη Μεσόγειο και μπαχαρικά ανατολίτικα.

Το παλιό Casa di Pasta της Κηφισιάς μεταμορφώνεται σε ένα μοντέρνο «North Star», στην παλιά γνώριμη διεύθυνση. Όσον αφορά τους λάτρεις της αυθεντικής ιταλικής πάστας, θα μπορούν να τη βρίσκουν πλέον Χειμώνα - Καλοκαίρι στη Βουλιαγμένη, όπου ήδη λειτουργεί το Casa di Pasta (Απόλλωνος & Λητούς 2, τηλ. 210 ?8964122)