Ο "γευστικός" παράδεισος...Crepa - Crepa!

13.04.2005
Όλα αυτά τα χρόνια και μετά από «περιπλανήσεις» στις κρεπερί της Αθήνας και όχι μόνο, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: πιο εύκολα συναντάς ένα καράβι στο βουνό παρά μία καλή κρέπα.
Όλα αυτά τα χρόνια και μετά από «περιπλανήσεις» στις κρεπερί της Αθήνας και όχι μόνο, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: πιο εύκολα συναντάς ένα καράβι στο βουνό παρά μία καλή κρέπα. Για κάποιον που έχει απαιτήσεις ακόμη και στην κρέπα, μία απλή ζύμη και μπόλικη σοκολάτα με μπανάνα δεν είναι αρκετό. Ή μάλλον δεν είναι τίποτε. Στην Crepa - Crepa, όμως και ο πιο απαιτητικός θα μείνει ικανοποιημένος, αφού θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη λίστα από γευστικές προτάσεις, όπου η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Το Crepa - Crepa είναι μια νέα αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον χώρο της ταχείας εστίασης, που ξεκίνησε από την Κω και πρόσφατα έκανε τα πρώτα της βήματα στην Αθήνα, έχοντας κλέψει την παράσταση στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου και βρίσκεται.

«Γευστικός παράδεισος»
Εδώ, η κρέπα είναι η μεγάλη «πρωταγωνίστρια» (το καταλαβαίνουμε άλλωστε και από το όνομα του μαγαζιού) και τα καταστήματα επικεντρώνονται αποκλειστικά σε αυτό το προϊόν. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 40 διαφορετικές γευστικές προτάσεις (πίστεψε με είναι δύσκολο το έργο της επιλογής), ενώ του δίνεται η επιλογή να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του και να φτιάξει μία κρέπα τη δικής του αρεσκείας.
Βέβαια, η Crepa- Crepa δεν προτείνει μόνο γλυκές κρέπες αλλά και αλμυρές με γεύσεις από διάφορες κουζίνες του κόσμου όπως η ιταλική, η μεξικάνικη, η κινέζικη, πάντα προσαρμοσμένες στις σύγχρονες γαστρονομικές συνήθειες του Έλληνα. Όσοι, δε, κάνουν δίαιτα δε χρειάζεται να κάθονται στη γωνία και να λιγώνονται βλέποντας την παρέα τους να τρώει μετά μανίας τη λαχταριστή τους κρέπα. Το μενού περιλαμβάνει και light κρέπες.
Επιπλέον, τα καταστήματα προσφέρουν και συνοδευτικά προϊόντα, όπως καφέ, αναψυκτικά, παγωτά, χυμούς και άλλα.

Ο χώρος
Τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε ο πελάτης να μπορεί να έχει οπτική πρόσβαση σε κάθε στάδιο προετοιμασίας της κρέπας του. Η προετοιμασία της πραγματοποιείται μπροστά στον πελάτη, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να παρέμβει εάν επιθυμεί και να αλλάξει κάτι στη γεύση που επέλεξε. Τα καταστήματα χαρακτηρίζονται από έντονα και ζωντανά χρώματα, μοντέρνο σχεδιασμό και ζεστό φωτισμό, δημιουργώντας ένα trendy τελικό αποτέλεσμα που απευθύνεται κυρίως στους νέους, αλλά όχι μόνο σε αυτούς.

Ξέρετε ακόμη ότι:
- Το Crepa - Crepa λειτουργεί από το μεσημέρι έως και τις πολύ πρωινές ώρες.
- Προσφέρουν υπηρεσίες κυρίως take away, αλλά υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενηθούν οι πελάτες σε ειδικούς πάγκους και τραπεζάκια.

25ης Μαρτίου & Ειρήνης 2, Πλατεία Ν. Σμύρνης
τηλ: 210- 9317705


Ζάρκου Δήμητρα