Η Cubanita κατεβαίνει παραλία!

27.04.2005
Η Cubanita θα λικνίζεται από την Πέμπτη 5 Μαΐου, στην παραλία της Γλυφάδας (210.8983092), στο γνωστό καλοκαιρινό λάτιν στέκι. Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, που θυμίζει την τροπική Αβάνα
Η Cubanita θα λικνίζεται από την Πέμπτη 5 Μαΐου, στην παραλία της Γλυφάδας (210.8983092), στο γνωστό καλοκαιρινό λάτιν στέκι. Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, που θυμίζει την τροπική Αβάνα, θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού.

Ο διάσημος σεφ Douglas Rodriguez, ο «σημαντικότερος και ο πλέον πρωτοποριακός Λατίνος σεφ της Νέας Υόρκης», σύμφωνα με τους «New York Times», θα επιμεληθεί το νέο κατάλογο του Cubanita.

Φοίνικες, τροπικά φυτά, εξωτικά ψάρια και η θέα της θάλασσας, συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Στον μοναδικό χώρο του εστιατορίου (διαθέτει και πριβέ) θα προσφέρονται μοναδικές λάτιν σπεσιαλιτέ, ενώ στα μπαρ που «κρέμονται» πάνω από τον Σαρωνικό θα προσφέρονται δροσερά κοκτέιλ. Ένα νέο συγκρότημα από την Κούβα θα ανεβάζει καθημερινά τη θερμοκρασία ακόμα πιο πολύ, με τις μουσικές επιλογές και τον ξέφρενο χορό!

Ωστόσο, το Cubanita στο Ψυρρή, θα συνεχίσει, παράλληλα, τη λειτουργία του μέχρι οι ζέστες να έρθουν για τα καλά. Μάλιστα, το νέο κουβανέζικο συγκρότημα οι «DANTES Y SU BOMBA», θα εξακολουθήσει να δίνει το ρυθμό στου Ψυρρή. Το ρεπερτόριο τους αποτελείται αφενός από παραδοσιακά κομμάτια της πατρίδας τους, την Κούβα, και αφετέρου με τραγούδια από άλλες λατινικές χώρες.