Επέστρεψε ανανεωμένο το Dirty Str.eat!

27.06.2005
Το Dirty Str.eat, ένα παλιό στέκι κεφιού στο Γκάζι, επανήλθε δυναμικά!Διατηρώντας το παλιό παιχνιδιάρικο όνομά του, αλλά με νέα διεύθυνση και ριζικά ανακαινισμένο.
Το Dirty Str.eat, ένα παλιό στέκι κεφιού στο Γκάζι, επανήλθε δυναμικά!
Διατηρώντας το παλιό παιχνιδιάρικο όνομά του, αλλά με νέα διεύθυνση και ριζικά ανακαινισμένο. Το νέο καλοκαιρινό μενού του, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, προτείνει ενδιαφέροντα νέα πιάτα από τη διεθνή και την Ελληνική κουζίνα, αλλά και σε πλήρη εναρμόνιση με το όνομά του, αφιερώνει ένα μέρος του σε πιάτα που φτιάχτηκαν με βάση αγαπημένα «φαγητά δρόμου» στην Ελλάδα ή διεθνώς.

Οι «Str.eat επιλογές» -όπως αναφέρονται- αποτελούν μια μοναδική γευστική πρόταση στην Αθήνα. Αποτέλεσμα μιας εξερεύνησης, που αποκάλυψε θησαυρούς, στα πιο αγαπημένα ανά τον κόσμο «φαγητά δρόμου ή street foods».
Το υλικό της έρευνας υπήρξε η βάση για σύνθεση και ξαναταίριασμα, ενώ δουλευόταν λεπτομερειακά και για πολλούς μήνες από την ομάδα των νέων ανθρώπων του Dirty Str.eat.
H ποιότητα των υλικών, ο συνδυασμός των γεύσεων, η προετοιμασία, η όλη μαγειρική διαδικασία και η τελική παρουσίαση των «αναπλασμένων ποιοτικά» έξι πρώτων «Str.eat επιλογών» άφησε πίσω της την ομάδα κουρασμένη, αλλά ταυτόχρονα και με την χαρά της δημιουργίας να «χορεύει» μέσα της.
Η λίστα κρασιών ξαναδουλεύτηκε περιλαμβάνοντας πλέον 40 επιλεγμένα κρασιά, όλα από τον Ελληνικό αμπελώνα.

Ο καταπράσινος δροσερός κήπος είναι ένα από τα δυνατά σημεία αναφοράς του νέου Dirty Str.eat, που ξεχωρίζει από την μοναδική ίσως μπανανιά που υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και από το όμορφα φωτισμένο παλιό αθηναϊκό σπίτι που βρίσκεται στη μία του πλευρά.
Στο bar του κήπου εκτός από παγωμένη βαρελίσια μπύρα και πολλά Dirty κοκτέιλ, η έκπληξη γίνεται με το mojitos που φτιάχνεται με φρεσκοκομμένο από τον κήπο δυόσμο.
Η μουσική που συχνά ανεβάζει ρυθμούς, περιλαμβάνει mainstream κυρίως κομμάτια, με το κλασικό ροκ να εισχωρεί επίσης συχνά στο πρόγραμμα.

Η πολιτική τιμών που ακολουθείται είναι ιδιαίτερα ελκυστική και προσαρμοσμένη στην οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, με στόχο το τελικό κόστος ανά άτομο, παρά τη σαφέστατα αναβαθμισμένη ποιότητα, να χρειάζεται σημαντική προσπάθεια για να ξεπεράσει τα 23 - 25 Ευρώ.

Ειδικές προσφορές
- Μεγάλη προσφορά γνωριμίας για το νέο καλοκαιρινό μενού του Dirty Str.eat. Κάθε Τρίτη, Τετάρτη, αλλά και Κυριακή βράδυ με 30% έκπτωση σε όλα τα νέα πιάτα.
- Για τους φοιτητές το bar του Dirty Str.eat κερνάει κάθε ημέρα σε κάθε ποτό ένα ακόμα δωρεάν (η προσφορά ισχύει με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας).