"Ταξίδι στο Μπάουντιφουλ" στο Θέατρο Βασιλάκου

16.09.2005
Το Θέατρο Διαδρομή παρουσιάζει στο Θέατρο Βασιλάκου, το έργο του Horton Foote «Ταξίδι στο Μπάουντιφουλ» με την Αντιγόνη Βαλάκου στον κεντρικό ρόλο, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Το «Ταξίδι στο Μπάουντιφουλ» φωτίζει την ανυπέρβλητη ανάγκη του ανθρώπου, που βαδίζει στη δύση της ζωής του, να επιστρέψει στο «σπίτι» του, στις ρίζες του, στη γενέτειρα του.
Το Θέατρο Διαδρομή παρουσιάζει στο Θέατρο Βασιλάκου, το έργο του Horton Foote "Ταξίδι στο Μπάουντιφουλ" με την Αντιγόνη Βαλάκου στον κεντρικό ρόλο, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.
Το "Ταξίδι στο Μπάουντιφουλ" φωτίζει την ανυπέρβλητη ανάγκη του ανθρώπου, που βαδίζει στη δύση της ζωής του, να επιστρέψει στο «σπίτι» του, στις ρίζες του, στη γενέτειρα του.

Λίγα λόγια για το έργο
Η Κάρυ Γουάτς, μια ηλικιωμένη γυναίκα, ζει εγκλωβισμένη σε ένα μικρό διαμέρισμα, μιας πολύβουης μεγαλούπολης, μαζί με το γιο και τη νύφη της. Ο χρόνος κυλά δύσκολα. Νιώθει μοναξιά και φόβο, νιώθει απομονωμένη, νιώθει το τέλος να πλησιάζει. Το μόνο που επιθυμεί πια είναι να κάνει το ταξίδι της. Να πάει να ζήσει στο Μπάουντιφουλ. Τη μικρή πόλη που γεννήθηκε και πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της. Το μέρος όπου έχει όλες τις αναμνήσεις της, το μέρος που εξακολουθεί να της δίνει ζωή, έστω και ως θύμηση. Εκεί είναι σίγουρη ότι θα βρει πάλι τη δύναμη της, την αξιοπρέπειά της και την ψυχική της γαλήνη.
Η Κάρυ «δραπετεύει» από την κακότροπη νύφη της και τον φοβισμένο γιο της για να πραγματοποιήσει το ταξίδι της επιστροφής. Το ταξίδι στο Μπάουντιφουλ.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος
Μετάφραση: Λευτέρης Γιοβανίδης
Σκηνικά: Γιώργος Πάτσας
Παίζουν: Αντιγόνη Βαλάκου, Στέλιος Μάινας, Γιάννης Θωμάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μάκης Αρβανιτάκης.

Προγραμματισμένη Πρεμιέρα : Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων :
Δευτέρα : Αργεί
Τρίτη : Αργεί
Τετάρτη : 21.00
Πέμπτη : 21.00
Παρασκευή : 21.00
Σάββατο : 18.00, 21.00
Κυριακή : 20.00

Τιμές Εισιτηρίων :
Γενική Είσοδος : 20 €
Φοιτητικό : 17 €