Το "Ρέγκετον" κατακτά την...Cubanita!

27.09.2005
Το λένε «Ρέγκετον» κι έχει ξετρελάνει τους λατίνους. Πέρασε τα «σύνορα» της Αμερικής και κατακτά όλο τον κόσμο. Η νέα μουσική μόδα ήρθε στην Αθήνα
Το λένε «Ρέγκετον» κι έχει ξετρελάνει τους λατίνους. Πέρασε τα «σύνορα» της Αμερικής και κατακτά όλο τον κόσμο. Η νέα μουσική μόδα ήρθε στην Αθήνα και κάθε Δευτέρα βράδυ θα δίνει το δικό της χρώμα στο Cubanita, το κλασικό latin στέκι στο κέντρο της Αθήνας (Καραϊσκάκη 28, τηλ. 210 - 3314605).

Ο Χουάν, ο Χουανίτο και η Πιλάρ δημιούργησαν το πρώτο «ρέγκετον τρίο» στην Ελλάδα και θα μας ξεσηκώσουν φέτος τον χειμώνα με τον ρυθμό και το κέφι τους. Η Ρέγκε που «γεννήθηκε» στην Τζαμάικα και ανέδειξε μεγάλα ονόματα, όπως ο Μπομπ Μάρλεϊ, ο Πήτερ Τος κ.α. παίρνει σήμερα άλλο χαρακτήρα και ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο, το Μαϊάμι και συναντά τον Μερένγκε ρυθμό.

Από το πάντρεμα, λοιπόν, της Ρέγκε και του ρυθμού Μερένγκε προέκυψε το «Ρέγκετον», που είναι η νέα τρέλα των νεαρών Λατίνων και όχι μόνο. Το «ρέγκετον» έκανε τη δική του μουσική επανάσταση και συνδυάζει τον ρυθμό με το ντύσιμο, τα κατάλληλα αξεσουάρ, αλλά και με την παρουσία των σέξι Λατίνων χορευτριών που παρασέρνουν τους πάντες στα δικά τους μοτίβα.