"Πιάτσα...Μελά"!

27.09.2005
Στο εμπορικό κέντρο Μελά, στο κέντρο της Κηφισιάς βρίσκεται ο ιδανικότερος χώρος για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα προσεγμένο γεύμα ή να κάνουν ένα επαγγελματικό δείπνο ή - και το κυριότερο - να πιουν το καφέ τους
Στο εμπορικό κέντρο Μελά, στο κέντρο της Κηφισιάς βρίσκεται ο ιδανικότερος χώρος για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα προσεγμένο γεύμα ή να κάνουν ένα επαγγελματικό δείπνο ή - και το κυριότερο - να πιουν το καφέ τους μετά από αρκετές ώρες shopping. Πρόκειται για το Piazza Mela, έναν ανακαινισμένο χώρο, με έμφαση στην βόρειο - ιταλική κουζίνα.

Ο Χώρος
Βασικό στοιχείο του χώρου είναι η κομψότητα του και η λιτότητα στη διακόσμηση. Τα χρώματα είναι «σοφά» επιλεγμένα, ώστε να δημιουργούν την επιθυμητή ατμόσφαιρα, που είναι η χαλάρωση και η ηρεμία. Το Piazza Mela διαθέτει και μία ανακαινισμένη πέργκολα, που προσφέρεται για επιχειρηματικά γεύματα και παντός είδους εκδηλώσεις.

Η Κουζίνα
Οι γεύσεις, τις οποίες επιμελείται ο σεφ Μιλτιάδης Κιούκας, προέρχονται από την βόρεια Ιταλία. Εδώ, αποφεύγονται οι περιττές φιοριτούρες, ενώ δίνεται μεγάλη σημασία στα αγνά υλικά για την Παρασκευή των πιάτων. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου, το παράδειγμα πως γίνεται αεροπορική εισαγωγή ψαριών από την Γαλλία, ενώ συνεργάζονται και με ψαράδικο από τα Κύθηρα. Μάλιστα, το ψάρι - όσο περίεργο και να φαίνεται για το είδος του μαγαζιού - έχει μεγάλη πέραση από τους θαμώνες. Το Piazza Mela διαθέτει και πλούσια κάβα κρασιών.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι:

- Διαθέτει άψογο σέρβις
- Λειτουργεί 24ωρο πάρκινγκ
- Έχει βραβευθεί με 2 «χρυσούς σκούφους»

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 238, Εμπορικό Κέντρο Μελά, Κηφισιά
Τηλ. : 210 6236596