"Μάρτυρας Κατηγορίας" στο θέατρο Δανδουλάκη

07.11.2005
"Μία νύχτα στο θέατρο" ξεχωρίζει ιδιαίτερα στη μνήμη μου: η πρεμιέρα του "Μάρτυρα Κατηγορίας". Και ειλικρινά το λέω, ήταν η μοναδική πρεμιέρα που χάρηκα? γράφει η Αγκάθα Κρίστι στην ?Αυτοβιογραφία? της. Προσθέτει «ακόμα καμαρώνω γι’ αυτήν. Και μια στις τόσες, σκαλίζω στο συρτάρι των αναμνήσεων μου, της ρίχνω μια ματιά και λέω: Αυτή ήταν βραδιά!»
"Μία νύχτα στο θέατρο" ξεχωρίζει ιδιαίτερα στη μνήμη μου: η πρεμιέρα του "Μάρτυρα Κατηγορίας". Και ειλικρινά το λέω, ήταν η μοναδική πρεμιέρα που χάρηκα... γράφει η Αγκάθα Κρίστι στην "Αυτοβιογραφία" της. Προσθέτει «ακόμα καμαρώνω γι’ αυτήν. Και μια στις τόσες, σκαλίζω στο συρτάρι των αναμνήσεων μου, της ρίχνω μια ματιά και λέω: Αυτή ήταν βραδιά!»

Το ονομαστό αυτό έργο της δημοφιλέστερης συγγραφέως έργων μυστηρίου φιλοξενείται στο Θέατρο Δανδουλάκη σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη.

Η Κάτια Δανδουλάκη μαζί με τους πρωταγωνιστές Δάνη Κατρανίδη, Κώστα Σπυρόπουλο και τους: Σούλα Αθανασιάδου, Αριέττα Μουτούση, Κώστα Φαλελάκη, Στράτο Χρήστου, Γιάννη Λαμπρόπουλο, Κωστή Τζανοκωστάκη και Ολυμπία Σκορδίλη θα παρουσιάσουν ένα έργο που την πρώτη στιγμή ως το φινάλε κρατά το ενδιαφέρον των θεατών, αμείωτο, με συνεχείς ανατροπές ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το έργο ανεβαίνει σε απόδοση του Μάριου Πλωρίτη, σκηνοθεσία- σκηνογραφία Αντώνη Καλογρίδη, γυναικεία κοστούμια της Λουκίας, ανδρικά του Μάκη Τσέλιου και φωτισμούς της Κατερίνας Μαραγκουδάκη.

Ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη: Αργεί
Τετάρτη- Σάββατο: 18.15- 21.15
Πέμπτη- Παρασκευή: 21.15
Κυριακή: 19.30

Τιμές εισιτηρίων: 24, 20, 17 ευρώ