Μαύρο Θέατρο στo Coronet: Οι νικητές!

08.11.2005
Το θέατρο Coronet ακολουθώντας την παράδοση, που το ίδιο δημιούργησε, υποδέχεται και παρουσιάζει από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, τον θίασο Μαύρου Θεάτρου Image Theatre και την παράσταση «Fiction».

Το θέατρο Coronet ακολουθώντας την παράδοση, που το ίδιο δημιούργησε, υποδέχεται και παρουσιάζει από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, τον θίασο Μαύρου Θεάτρου Image Theatre και την παράσταση «Fiction».

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από μία διπλή πρόκληση για την παράσταση «Fiction» στο θέατρο Coronet:
Μιχαηλίδου Μακρίνα, Μπατσή Κέλλυ, Μπίτσικα Αλεξάνδρα, Κατερινα Παππα, Μάρθα Πέππα, Maragou Vaia, Alexandra Konstantinou, Κατερίνα Θούα - Αθήνα, Αρτεμις Χατζηαποστόλου, Ζαφειροπούλου Χριστίνα, Konstantina Paganou, Ανδρουλάκης Ανδρέας, Giorgos Lyhoudis, Αναστασία Γεωργάκη, Ευαγγελος Παντελιδης, Γεωργοπούλου Γεωργία, Δήμητρα Κατσαρμενούδη, Ρεντζης Γιώργος, Ελένη Σουμπασάκη, Maria Pappa, Σεβαστού Φωτεινή, Μητσόπουλος Γιάννης
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail για τον τρόπο με τον οποίο θα προμηθευτούν τις προσκλήσεις τους.

Ο θίασος Image Theatre συνδυάζει μοντέρνο χορό, πρωτοποριακή μουσική, παντομίμα και interactive θέαμα. Μετά τις επιτυχημένες προηγούμενες εμφανίσεις του στην Ελλάδα, έρχεται ξανά φέτος για να παρουσιάσει την παράσταση «Fiction».

Ένα θέαμα πλημμυρισμένο από κίνηση, χρώμα και μουσική. Μια παράσταση γι’ αυτούς που αγαπάνε τα αστεία σκετς και το παράλογο χιούμορ, γι’ αυτούς που τους αρέσει ο χορός και τα εκπληκτικά εφέ του Μαύρου Θεάτρου. Οι καλλιτέχνες του θιάσου Image Theatre με τις μοντέρνες χορογραφίες και τα εκκεντρικά κοστούμια, αγνοώντας το νόμο της βαρύτητας θα εκτοξεύσουν την διάθεσή σας στο ... διάστημα, όπου τρεις αστροναύτες ανακαλύπτουν έναν αλλόκοτο κόσμο. Μια ονειρική σουρεαλιστική οπτική που δίνει την δυνατότητα στην φαντασία και τα όνειρα να γίνουν πρωταγωνιστές.

FICTION: η ιστορία
Δυο αφελείς αστροναύτες σε ένα ταξίδι στο σύμπαν βιώνουν απίστευτες περιπέτειες με κινδύνους, περίεργους εξωγήινους, αινιγματικά πλάσματα και πολλά παράξενα αλλά συγχρόνως όμορφα σχήματα. Όμως και αυτό που έχουμε στο κεφάλι μας δεν είναι πολύ πιο μυστηριώδες, αινιγματικό, επικίνδυνο και έξοχο από το σύμπαν; Χωρίς αμφιβολία είναι εξίσου αχανές. Εάν το μυαλό μας είναι γεμάτο φαντασία και οι σκέψεις μας είναι μοναδικές τότε αυτό είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που κατέχουμε. Ο δικός μας τρόπος σκέψης μπορεί να μας απομονώνει αλλά δεν είναι λόγος να τα παρατάμε. Δεν πρέπει να στερηθούμε τις ιδέες, τις απόψεις και τα όνειρα μας, ειδικά τα εξωφρενικά. Δεν πρέπει να αφήσουμε τις σκέψεις μας να τυποποιηθούν. Αυτό θα προξενούσε την κατάρρευση του σύμπαντος. Αυτό ακριβώς που μας κάνει μοναδικούς είναι το γεγονός ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί.

Ημέρες και Ωρες Παραστάσεων
Δευτέρα- Τρίτη: Αργία
Τετάρτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 21.00
Σάββατο: 18.00- 21.00
Κυριακή: 17.00-20.30

Τιμές εισιτηρίων
25, 20, 15