"Φθινοπωρινή Σονάτα" στο θέατρο Αλμα

14.02.2006
Στo Θέατρο Άλμα θα παρουσιάζεται το έργο του Ίγκμαρ Μπέργκμαν «Φθινοπωρινή Σονάτα», από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου του 2006 με πρωταγωνίστριες τη Μάγια Λυμπεροπούλου στο ρόλο της μητέρας και την Όλια Λαζαρίδου στο ρόλο της κόρης.
Tο έργο του Ίγκμαρ Μπέργκμαν «Φθινοπωρινή Σονάτα» θα παρουσιάζεται στo Θέατρο Άλμα από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου με πρωταγωνίστριες τη Μάγια Λυμπεροπούλου στο ρόλο της μητέρας και την Όλια Λαζαρίδου στο ρόλο της κόρης.

Μητέρα και κόρη συναντιούνται μετά από επτά χρόνια σιωπής. Μια σειρά εξομολογήσεων από τη μητέρα και την κόρη, που ξεχειλίζουν από αγάπη και μίσος.
Ο Ίγκμαρ Μπέργκμαν στη «Φθινοπωρινή Σονάτα» ξαναπιάνει ένα από τα θέματα που τον βασανίζουν... τις προβληματικές σχέσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, την αδυναμία και ταυτόχρονα την υπαρξιακή ανάγκη επικοινωνίας μεταξύ τους.

Όσο και να μεγαλώνουμε, κοιμόμαστε πάντα στο παιδικό μας δωμάτιο. Ανοίγουμε μια πόρτα και ξαφνικά βρισκόμαστε στα παιδικά μας χρόνια. Ανοίγουμε μιαν άλλη πόρτα και ξαναβγαίνουμε στην πραγματικότητα.

Η «Φθινοπωρινή Σονάτα» του Μπέργκμαν ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Άλμα σε μετάφραση απ΄τα Σουηδικά του Ζαννή Ψάλτη, σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Μαυρομάτη, σκηνικά και κοστούμια Εύας Νάθενα και φωτισμούς Κατερίνας Μαραγκουδάκη.

Πρωταγωνιστούν :
Μάγια Λυμπεροπούλου, Όλια Λαζαρίδου, Περικλής Μουστάκης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.


Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων :
Δευτέρα : Αργία
Τρίτη : Αργία
Τετάρτη : 19.00 (Λαϊκή)
Πέμπτη : 21.00
Παρασκευή : 21.00
Σάββατο : 18.00 - 21.00
Κυριακή : 19.00

Τιμές Εισιτηρίων :
Πλατεία : 23 €
Αμφιθέατρο : 17 €
Λαϊκή : 17 €
Φοιτητικό : 12 €