Παράταση των Magic Affairs στο Coronet!

28.02.2006
Το Θέατρο Coronet παρουσιάζει από την Παρασκευή 10 Μαρτίου την φαντασμαγορική παράσταση των Topas και Roxanne "Magic Affairs". Πρόκειται για μια από τις πιο μοντέρνες παραστάσεις που συνδιάζει τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα με τα κωμικά σκετς την ίδια ώρα που ....ψευδαισθήσεις κατακλύζουν το θεατή υπό τους ήχους ποπ μουσικής.
Η επιτυχία συνεχίζεται. Οι διεθνούς φήμης superstars Topas και Roxanne που με την παράσταση "Magic Affairs" έχουν μαγέψει το Αθηναϊκό κοινό συνεχίζουν τις παραστάσεις τους στο θέατρο Coronet μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου.

Πρόκειται για μια από τις πιο μοντέρνες παραστάσεις που συνδιάζει τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα με τα κωμικά σκετς την ίδια ώρα που ....ψευδαισθήσεις κατακλύζουν το θεατή υπό τους ήχους ποπ μουσικής.

Ο Topas έχει πολλά ριψοκίνδυνα και αξιοπρόσεκτα κατορθώματα στο ενεργητικό του όπως : στο ζωολογικό κήπο WILHELMINA της Στουτγάρδης ο Topas εξαφάνισε έναν ελέφαντα βάρους τριών τόνων για την Γερμανική τηλεόραση! Το 2003 οδηγούσε στους πιο κεντρικούς δρόμους της Στουτγάρδης ένα πανάκριβο αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo καμπριολέ.... με δεμένα μάτια! Το 2002 ο Topas εμφάνισε μια ολοκαίνουργια Φερράρι στο Φεστιβάλ της Μαγείας στην Γερμανία.

Ο Topas και η Roxanne το 2004 βραβεύτηκαν με το Milbourne Christopher Award ένα απο τα πιο σημαντικά βραβεία για μάγους. Ο Topas από το 1988 ακόμη, κέρδισε το παγκόσμιο βραβείο για μάγους με το νούμερο ‘Bells and Sunglasses’ ενώ η Roxanne είναι φημισμένη για το ‘Rendez Vous in the Spiderweb’ που της έφερε πολλές διακρίσεις στην Ευρώπη.
Οι Topas & Roxanne παρουσιάζουν το "Magic Affairs" για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από πολλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και ΗΠΑ. Ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα πολύ μοντέρνο μαγικό σόου, το οποίο έχει βασιστεί στη δημιουργία ψευδαισθήσεων και είναι γεμάτο ολοκαίνουργιες πρωτότυπες δημιουργίες που το κάνουν ένα ασυνήθιστο σόου με ποιητική φαντασμαγορική μαγεία, απίστευτα ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μοντέρνα,τρελά κωμικά σκετς και ποπ μουσική .

Από Παρακευή 10 Μαρτίου έως Κυριακή 26 Μαρτίου

Ημέρες και ‘Ωρες Παραστάσεων :
Δευτέρα : Αργία
Τρίτη : Αργία
Τετάρτη : 21.00
Πέμπτη : Αργία
Παρασκευή : 21.00
Σάββατο : 17.00- 21.00
Κυριακή : 17.00

Τιμές Εισιτηρίων :
Πλατεία :
Γενική Είσοδος : 25 €
Φοιτητικό - Παιδικό : 15 €
Εξώστης :
Γενική Είσοδος : 20 €
Φοιτητικό - Παιδικό : 10 €