Οι "Son Del Caribe" στο Cubanita!

17.04.2006
Το Cubanita φιλοξενεί το νέο λατινοαμερικάνικο συγκρότημα «Son Del Caribe» και μας υπόσχεται «καυτές» ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές νύχτες με τα «τραπεζάκια έξω»
Το Cubanita φιλοξενεί το νέο λατινοαμερικάνικο συγκρότημα «Son Del Caribe» και μας υπόσχεται «καυτές» ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές νύχτες με τα «τραπεζάκια έξω» και το κέφι να κυριαρχεί μέσα στο latin club Του Ψυρρή. Οι «Son Del Caribe» ήρθαν από την Κούβα και αποτελούνται από 4 νεαρά άτομα με τα κλασικά ακούσματα: cha cha, merengue, mambo, cumbi, αλλά και σύγχρονα όπως reggeaton, funky latin κ.α.

Ξεχωριστή είναι η δική τους ερμηνεία σε γνωστές εμπορικές επιτυχίες της λάτιν μουσικής. Το συγκρότημα εμφανίζεται κάθε βράδυ (εκτός Δευτέρας όπου γίνεται «Ρέγκετον πάρτι») προσφέροντας ένα καταπληκτικό θέαμα και δημιουργώντας ένα μοναδικό ερωτικό κλίμα...με μουσική και χορό.

Μετά το Πάσχα, το εστιατόριο «κατεβαίνει» στον κήπο δίπλα στη μουσική σκηνή , ενώ το κλαμπ συνεχίζει...ακάθεκτο τη μουσική του πορεία μέσα στο Cubanita. Ένας ξεχωριστός κατάλογος με σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα από την Κούβα και όχι μόνο, επιδόρπια και κοκτέιλ σας περιμένουν στο εστιατόριο σε προσιτές τιμές.

Καραϊσκάκη 28,
Ψυρρή Τηλ. 210 - 3314605