"Στον κήπο της Ρένας"!

26.04.2006
Για εσάς που είστε πιστοί στη γνήσια ελληνική κουζίνα, η ''Ρένα της Φτελιάς'' σας περιμένει να γευτείτε τα πρωτότυπα και παραδοσιακά πιάτα της στο ομώνυμο εστιατόριο, στο Νέο Ψυχικό.

Για εσάς που είστε πιστοί στη γνήσια ελληνική κουζίνα, η ''Ρένα της Φτελιάς'' σας περιμένει να γευτείτε τα πρωτότυπα και παραδοσιακά πιάτα της στο ομώνυμο εστιατόριο, στο Νέο Ψυχικό. Με ιστορία στην παραδοσιακή κουζίνα - το πρώτο εστιατόριο άνοιξε στην Μύκονο το 1979 και στη συνέχεια ακολούθησε το ίδιο και στην Αθήνα το 1985, το οποίο είναι και το μόνο που λειτουργεί σήμερα- η Ρένα της Φτελιάς κυριαρχεί στην γαστριμαργική ζωή της Αθήνας και έχει κερδίσει ουκ ολίγες φορές το βραβείο Χρυσοί Σκούφοι, ενώ το 1992 είχε διεθνή διάκριση, στην Ισπανία, όπου συμμετείχαν οι 12 χώρες - μέλη της ΕΟΚ.

Η κουζίνα της Ρένας είναι γεμάτη αρώματα και μυρωδιές και τα πιάτα της, όπως το κατσικάκι στον φούρνο, αντιπροσωπεύουν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στο απόγειο της. Εκτός από τις κλασικές γεύσεις, όμως, θα βρείτε και νέους γευστικούς πειραματισμούς που επίσης, υπόσχονται να σας συναρπάσουν και να σας κερδίσουν. Στη «Ρένα της Φτελιάς» μπορείτε να πιείτε κρασί χύμα, κόκκινο ή λευκό, που έχει επιλέξει η ίδια η Ρένα, ενώ διαθέτει και ελληνικά εμφιαλωμένα κρασιά.

Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά και τα μεσημέρια, για επαγγελματικά γεύματα.

Απολαύστε το δείπνο σας το καλοκαίρι στον όμορφο κήπο, μέσα σε ένα λιτό περιβάλλον που κυριαρχεί το λευκό, συνώνυμο της κομψότητας και του κλασικού. Από τα λίγα μαγαζιά των Αθηνών που έχει πέργκολα, για δροσερά καλοκαιρινά βράδια και υποφερτά μεσημέρια. Διαθέτει κι εσωτερική αίθουσα με κλιματισμό.

Εστιατόριο ''Ρένα Της Φτελιάς'': 25ης Μαρτίου, Ν. Ψυχικό
Τηλέφωνο: 210-6743874, 210-6748718 (λειτουργεί και ως fax)
Ανοικτά: Καθημερινά έως τη 1.00 π.μ. εκτός Κυριακής (κατόπιν κρατήσεως)
Τιμή κατ' άτομο: μενού των 35, 40 και 45 ευρώ χωρίς κρασί

Ζάρκου Δήμητρα