"Το νόημα της ζωής" στη Θύρα Τέχνης: Οι νικητές!

27.04.2006
Από την Τρίτη 2 Μαΐου και για όλο τον Μάιο ξεκινά στη «Θύρα Τέχνης» η παράσταση «Το νόημα της ζωής», που παρουσιάζει η ομάδα «Αρχή Διαλόγου». Πρόκειται για μια παράσταση με πολλά κωμικά στοιχεία, και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πάνω στο κεφαλαιώδες ζήτημα του ποιο τελικά είναι το νόημα της ζωής.

Από την Τρίτη 2 Μαΐου και για όλο τον Μάιο ξεκινά στη «Θύρα Τέχνης» η παράσταση «Το νόημα της ζωής», που παρουσιάζει η ομάδα «Αρχή Διαλόγου».

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Παρασκευή 5 Μαΐου
Ελένη Βολτυράκη, Καρρά Κυριακή, Πόπη Παπαγεωργίου, Μόρδου Έφη, Κούτρα Ευγενία, Georgia Dimitropoulou, Athanasia Giannakopoulou, Τάκης Τζαμπάτος, Nikolaos Laloudakis, Καρνάς Δημήτριος,

Τρίτη 9 Μαΐου
Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου, Λιόλιου Λουίζα, Μαρία Κομνηνού, Σπύρος Κουρούνης, Ηλίας Σκαλκίδης, Δημήτριος Σάσσιος, Ολυμπία Νικολάου, Κυριακή Καρακασίλη, Ανωγειανάκη Εύα, Vasiliki Lelentzi

Οι νικητές θα ανακοινωθούν με mail για τον τρόπο που θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους!


Πρόκειται για μια παράσταση με πολλά κωμικά στοιχεία, και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πάνω στο κεφαλαιώδες ζήτημα του ποιο τελικά είναι το νόημα της ζωής. Όπως λέει χαρακτηριστικά κάποιος απ’ τους ήρωες της παράστασης: « Όλη μας η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Άλλες φορές κερδίζουμε μάρκες και άλλες φορές χάνουμε ζωές. Αλλά τελικά εμείς οι ίδιοι δεν ορίζουμε το ποσό με το οποίο θα παίξουμε ; Μπορεί να κερδίσεις τα πάντα αλλά μπορεί να χάσεις μόνο ότι έχεις».
Η παράσταση θα παίζεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, για όλο το Μάιο.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Μια νύχτα καλοκαιριού, σε μια παραλία, πέντε φίλοι περιμένουν την αναμενόμενη βροχή των αστεριών. Μαζί με τ’ άστρα πέφτουν και ιδέες για το πραγματικό νόημα της ζωής.


Σκηνοθεσία: Εβίτα Παπατσώρη.
Κείμενα: Εβίτα Παπατσώρη-Γιάννης Βήχος
Μουσική: Μάριος & Γιώργος Αλεξόπουλος
Παίζουν (κατά αλφαβητική σειρά): Αλεξόπουλος Μάριος, Βήχος Γιάννης, Παπατσώρη Εβίτα, Τεμπέλη Κατερίνα. Φιλική συμμετοχή «Καταχθόνιος».

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Κάθε Τρίτη και Παρασκευή για όλο το Μάιο.
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.
Είσοδος 10 ευρώ (με κρασί ή μπύρα).
Διεύθυνση: «ΘΥΡΑ ΤΕΧΝΗΣ», Σαρρή 14, Ψυρρή
Τηλέφωνο: 210-3314422