Με νέες γεύσεις το Silver Star!

15.06.2006
Οι νέες γεύσεις «κατέβηκαν» στη Βουλιαγμένη και έδωσαν ραντεβού με τους καλοφαγάδες σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Το Silver Star, στη Βουλιαγμένη
Οι νέες γεύσεις «κατέβηκαν» στη Βουλιαγμένη και έδωσαν ραντεβού με τους καλοφαγάδες σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Το Silver Star, στη Βουλιαγμένη έχει τις αποχρώσεις του πράσινου, που συνδυάζονται αρμονικά με την πέτρα και το ξύλο. Σήμα κατατεθέν αποτελεί η αξεπέραστη ποιότητα στην κουζίνα του και το άψογο και διακριτικό σέρβις μέσα στην πανέμορφη σάλα αλλά και στον μοναδικό κήπο!

Το «Ασημένιο Αστέρι» της γεύσης, μας υποδέχεται στην ίδια διεύθυνση χειμώνα-καλοκαίρι, μακριά από το θόρυβο της πόλης, για να απολαύσουμε ζουμερά και άψογα ψημένα κρέατα Αργεντινής, όπως το αγαπημένο μας T-bone steak, το N.Y.Cut sirloin steak ή ένα Rib-eye.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με Silver’s Vegetable wrap (Ψητή τορτίγια γεμιστή με ψιλοκομμένα λαχανικά, φρέσκια τομάτα, τυρί, sour cream και guacamole) ή Smoked Salmon Cones (Σολομός καπνιστός και αρωματισμένα μαλακά τυριά σε χωνάκια γεμιστής τορτίγιας). Από τις σαλάτες επιλέξτε την Silver Salad (ανάμικτη σαλάτα λαχανικών, φρέσκα μανιτάρια, κρουτόν και τριμμένη παρμεζάνα με sauce βινεγκρέτ) ή την Southwestern Salad (μαρούλι Iceberg, λιαστή τομάτα, κόκκινη πιπεριά, baby corn και κρουτόν που σερβίρονται με ντρέσιγκ από κόλιανδρο, γιαούρτι, ξύδι και παρμεζάνα).

Silver Star Βουλιαγμένης: Λητούς 4 & Απόλλωνος,
τηλ. 210 9671164-5
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 20.00 ? 01.30, Κυριακή 1-7 μ.μ.
Πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
Valet Parking