Momix: Οι νικητές!

15.09.2006
Η παγκοσμίως γνωστή ομάδα χορευτών - θαυματοποιών Momix έρχεται ξανά στην Ελλάδα, τρία χρόνια μετά, για να παρουσιάσει το νέο υπερθέαμα που φέρει τον τίτλο LUNAR SEA.
Τι: Momix, Η μεγαλύτερη και διασημότερη ομάδα αθλητικού χορού στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα για πέντε μοναδικές παραστάσεις.
Που- Πότε :
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,
Σάββατο 7, Κυριακή 8 και Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2006
Ώρα: 20:30

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τετάρτη 11 & Πέμπτη 12 Οκτωβρίου
Ώρα: 21:00
(Υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και των «Δημητρίων»)

Τιμές εισιτηρίων:
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 20€ (Φοιτητικό), 35, 45, 55€ & 75€ (Διακεκριμένη Ζώνη)
Προπώληση:
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
(Λεωφ.Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη) και στην Ομήρου 8
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 7282 333
Online αγορά: www.megaron.gr

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: 30, 40 & 50 €
Προπώληση εισιτηρίων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στα ταμεία της Πλατείας Αριστοτέλους
Πληροφορίες: 2310 895938


Ο χορός σε εικόνες! Εικόνες μαγικές και μαγευτικές, εικόνες που φλερτάρουν με την οφθαλμαπάτη, σκηνικές συνθέσεις εντυπωσιακές και υπερβατικές, χρήση σύγχρονης και υψηλής τεχνολογίας, λέιζερ, ειδικοί φωτισμοί, σπέσιαλ εφέ, κάμερες προβολής, κούκλες και μαριονέτες, σώματα, κίνηση και μουσική, επικίνδυνες ισορροπίες ακριβείας αλλά και «αιωρούμενες στιγμές» που ξεγελούν το μάτι, τροχιές που θυμίζουν πτήσεις αστροναυτών στη Σελήνη. Με μια λέξη MOMIX!

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση των Momix στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου!

Γκόγκα Ευαγγελία, Πλακιά Σταυρούλα, Κωνσταντίνος Καραγιαννίδης, Γούσια Αντωνία, Κατσεμακίδου Λίτσα

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.


Η παγκοσμίως γνωστή ομάδα χορευτών-θαυματοποιών Momix έρχεται ξανά στην Ελλάδα, τρία χρόνια μετά, για να παρουσιάσει το νέο υπερθέαμα που φέρει τον τίτλο LUNAR SEA.

Η επίδειξη δεξιοτεχνίας, ικανοτήτων, μεταμορφώσεων, υποκριτικής, τόλμης και φαντασίας συνυπάρχουν σε μία παράσταση γεμάτη χιούμορ και οπτικές ιδέες, μία οπτική πανδαισία που υπνωτίζει τον θεατή με την μαγευτική του ατμόσφαιρα και που κινούμενο τεχνικά στα όρια της ευρεσιτεχνίας και της φαντασίας μοιάζει να περιφρονεί το "αδύνατο"!

Μια παράσταση - αμφισβήτηση των νόμων της φυσικής. Με άλματα και φιγούρες που δεν υπακούουν στον νόμο της βαρύτητας. Με χορευτές, τα εντυπωσιακότερα εξωγήινα όντα. Με σκηνή, «την επιφάνεια του φεγγαριού» και σκηνικό, την «έντονη νυκτερινή ζωή του».
Μα, πάνω από όλα Χορός ! Μία αξέχαστη διαδρομή από την κλασική παράδοση κατευθείαν στην ψυχή της πλέον σύγχρονης εκδοχής της χορευτικής τέχνης.