Για καφέ και φαγητό στο ''Deals''

24.10.2001
Είστε άτομα απαιτητικά, εκλεκτικά και με μοντέρνες ιδέες; Ψάχνετε για ένα άνετο μέρος για τον καφέ και το φαγητό σας; Τότε, αξίζει να κάνετε μια βόλτα από το ''Deals'' στο Νέο Ψυχικό για να βρείτε αυτό που ζητάτε. To γνωστό bar restaurant έχει γίνει πλέον στέκι για τους λάτρεις του καλού φαγητού, αλλά και της καλής παρέας.
To γνωστό cafe restaurant έχει γίνει πλέον στέκι για τους λάτρεις του καλού φαγητού, αλλά και της καλής παρέας. Υπό τους ήχους της mainstream μουσικής, σε δύο επίπεδα, όπου κυριαρχούν οι ζεστοί τόνοι του ξύλου, το Deals ξεχωρίζει όχι μόνο για την εκλεκτή και πρωτότυπη κουζίνα του, αλλά και για τον κεφάτο και νεανικό κόσμο που συχνάζει καθημερινά εκεί.

Ακόμα κι αν δεν έχετε πάει στο Deals για φαγητό, μια ματιά στην ποικιλία των γεύσεων που διαθέτει είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.Σας προτείνουμε, λοιπόν, να ξεκινήσετε με κροκέτες θαλασσινών, που περιέχουν γαρίδες, καβούρι, ψάρι και σως αρωματικής μαγιονέζας και να συνεχίσετε με φαρφάλες με φρέσκο σολωμό, κρέμα, βότκα και μπρίκ, ή φιλετάκια πάπιας με πορτοκάλι, ή την πικάντικη γεύση που έχει το κοτόπουλο κάρυ. Για να συνοδέψετε το φαγητό σας, μπορείτε να διαλέξετε ελληνικά κρασιά από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει, αντιπροσωπευτικά περιοχών με πλούσια οινοπαραγωγική παράδοση.

Επιλέξτε το Deals για να βγείτε έξω με την παρέα σας και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

Deals Cafe-Restaurant: Δημ. Βασιλείου 10, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο: 6773183
Ανοιχτό: Καθημερινά,
Τιμή Κατ'άτομο: 8-10.000 δρχ χωρίς ποτό