Τα Γυμνά Αγόρια Τραγουδούν με τη Σοφία Μουτίδου

20.10.2009
Το ιστορικό «Mezzo-Mezzo» της Λ. Συγγρού, μετατρέπεται από τον Οκτώβριο στο πιο πρωτότυπο dinner theatre της πόλης και φιλοξενεί ένα από τα μακροβιότερα «off Broadway» musicals, το «Naked Boys Singing».
Το ιστορικό «Mezzo-Mezzo» της Λ. Συγγρού, μετατρέπεται από τον Οκτώβριο στο πιο πρωτότυπο dinner theatre της πόλης και φιλοξενεί ένα από τα μακροβιότερα «off Broadway» musicals, το «Naked Boys Singing».

Αφού έκανε τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο του στην Ελλάδα, στο θέατρο Πειραιώς 131 την περασμένη θεατρική σεζόν, επανέρχεται δριμύτερο από τις 9 Νοεμβρίου στο «Dirty Mezzo», με ανανεωμένο κάστ και guest star τη δημοφιλή ηθοποιό Σοφία Μουτίδου, σε ένα stand-up ρόλο έκπληξη (κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00 μμ).

Μια φρέσκια ιδέα που θα συνδυάζει μετά το τέλος της παράστασης live μουσική από τον Γιώργο Αξά και την μπάντα του και όλ' αυτά σε all night club διάθεση και all night φαγητό!
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 22.30
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210-9211834, 9211044

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: "NAKED BOYS SINGING!" (Reloaded)
Το 'Naked Boys Singing', ξεκίνησε την καριέρα του το 1998, στην Νέα Υόρκη και παρά το γεγονός ότι σόκαρε αρχικά, εξαιτίας του ανδρικού γυμνού, τόσο οι κριτικές όσο και η αγάπη του κοινού, το ανέδειξαν αμέσως ως ένα από τα δημοφιλέστερα θεάματα της αμερικάνικης μητρόπολης και όλου του κόσμου! Η πρωτοτυπία του σπονδυλωτού μιούζικαλ είναι ότι πέρα από την ενδιαφέρουσα μουσική και τις χορογραφίες, τολμά να ασχοληθεί με το ανδρικό γυμνό -θέμα ταμπού ακόμη και σήμερα- παρουσιάζοντας το αθώο του πρόσωπο, όπως άλλωστε είναι και από τη φύση του.

Η ελληνική απόδοση του έργου, πέρα από το έντονο interactive στοιχείο, αντιμετωπίζει χιουμοριστικά διάφορους προβληματισμούς του σύγχρονου άνδρα, όπως οι προσδοκίες της οικογένειας και της κοινωνίας από εκείνον, οι σχέσεις, η ερωτική ζωή, η καριέρα, η μοναξιά, η αποξένωση των αστικών κέντρων κ.α. Επτά εντυπωσιακοί άντρες επί σκηνής και η Σοφία Μουτίδου σε έναν άκρως ανατρεπτικό ρόλο και interactive παιχνίδι με το κοινό, δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τη "γυμνή αλήθεια" τους... επιτυγχάνοντας ένα αισθησιακό και απόλυτα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, που σίγουρα θα προκαλέσει ξανά αίσθηση !!!

Σκηνοθεσία -Απόδοση στίχων - κείμενα: Γιώργος Βάλαρης- Στέλιος Παπαδόπουλος
Μουσική ενορχήστρωση-διδασκαλία: Κων/νος Παγιάτης.
Χορογραφίες: Wendy Gibbins
Σκηνικά: Peter C. Smith
Κατασκευή κοστουμιών: Σήλια Δεμίρη
Φωτισμοί: Αλέξης Κοέν

Πρωταγωνιστούν:
Σοφία Μουτίδου, Μάνος Πίντζης, Φίλιππος Constantine, Γιώργος Βάλαρης, Στέλιος Κρητικός, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Ντούρος.