Raining Pleasure - Matisse - Suave Gap κ.ά στη Ρεματιά!

16.09.2007
Raining Pleasure - Matisse - Suave Gap - The Fuzzy Nerds - Modrec, όλοι για μία βραδιά στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου!
Πότε: Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου
Που: Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
Τι: Alternative Gathering Day 1
Raining Pleasure - Matisse - Suave Gap - The Fuzzy Nerds - Modrec
Πόρτες: 17.30 Έναρξη: 18.00 Λήξη: 23.30
Είσοδος: 20 ευρώ
Προπώληση: 15 ευρώ

Οι Raining Pleasure έχουν μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια από αγγλόφωνο σχήμα στη χώρα μας. Το καλοκαίρι του 2007 και με παραγωγό τον Clive Martin (Puressence, Strangelove, Reef, Les Negresses Vertes, Skunk Anansie, Stereophonics κ.α) οι Raining Pleasure θα ηχογραφήσουν το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ και η συναυλία τους στο Alternative Gathering του φεστιβάλ Χαλάνδρι 2007 θα είναι η πρώτη ευκαιρία να τους δείτε Live μετά το τέλος των ηχογραφήσεων και λίγο πριν τη κυκλοφορία του!

www.myspace.com/rainingpleasure
www.rainingpleasure.gr

Οι Matisse είναι και αυτοί από τα πλέον αναγνωρίσιμα σχήματα της αγγλόφωνης σκηνής στην Ελλάδα. Το τραγούδι τους She Smiles ακούστηκε πάρα πολύ το 2006 και τώρα το γκρουπ επανέρχεται με το δεύτερο άλμπουμ του, Toys Up, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2007. Με από μια ανοιξιάτικη περιοδεία και με εμφανίσεις στα καλοκαιρινά φεστιβάλ όπως το Fly Beeyond με τους James και την Tori Amos, οι Matisse βρίσκονται σε μια σούπερ φόρμα και αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα κύρια σημεία αναφοράς του Alternative Gathering του φεστιβάλ Χαλάνδρι 2007.
Το φθινόπωρο θα γίνει μια μεγάλη περιοδεία σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας αλλά και θα δοθούν και οι πρώτες συναυλίες εκτός Ελλάδος.
www.matisse.gr
www.myspace.com/matissetheband

Οι The Fuzzy Nerds έρχονται από τα Ιωάννινα και έχουν και αυτοί πολύχρονη παρουσία στα μουσικά πράγματα της χώρας.

Οι Suave Gap δημιουργήθηκαν πριν περίπου μια δωδεκαετία. Οι τρεις Αθηναίοι, Κώστας Μαστρογιάννης (φωνή-κιθάρα), Διονύσης Κατσούλιας (ντραμς - φωνητικά) και Γιώργος Νταφόπουλος (μπάσο) ασχολήθηκαν με ένα ήχο ο οποίος στις ΗΠΑ στα 90s (αλλά έως και σήμερα) αποτελεί ένα από τα μεγάλα hit: το pop punk/rockΤον Μάιο του 2007 οι Suave Gap θα επισκέφθηκαν και πάλι την Αγγλία για πέντε συναυλίες οι οποίες κατέληξαν σε μια καταπληκτική βραδιά στο Λονδίνο, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για το επόμενο άλμπουμ τους. www.myspace.com/suavegap

Οι Modrec δημιουργήθηκαν το 2001 κι έκτοτε έχουν εμφανιστεί live σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας. Προσεχώς αναμένεται το promo τους λίγο πριν την κυκλοφορία του full-length album τους μέρος του οποίου θα παρουσίασαν και στο BARFLY του Λονδίνου τον Μάιο του 2007. Οι Modrec είναι σίγουρα ένα από τα πλέον ανερχόμενα σχήματα της Αθηναϊκής ανεξάρτητης σκηνής με εξαιρετικές συνθέσεις και παρουσία στη σκηνή. www.myspace.com/modrec
www.modrecband.com