Ποιος κάνει Στριπτίζ στο θέατρο Coronet;

15.11.2001
Η ομάδα "Ελεύθερη Κατάδυση" ανεβάζει το έργο "Στριπτίζ", στο θέατρο Coronet, από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα έργο με ανατροπές, μπερδέματα και σύγχρονους χαρακτήρες που σατιρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία μέσω του σόου του καμπαρέ και τα εφέ.
Η ομάδα "Ελεύθερη Κατάδυση" ανεβάζει το έργο "Στριπτίζ", στο θέατρο Coronet, από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για ένα έργο με ανατροπές, μπερδέματα και σύγχρονους χαρακτήρες που σατιρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία μέσω του σόου του καμπαρέ και τα εφέ.

Μια εβδομάδα πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, ένας ιδιοκτήτης κτηματομεσιτικού γραφείου, λόγω οικονομικών δυσκολιών, το μετατρέπει το βράδυ σε οίκο ανοχής με το ίδιο προσωπικό. Ενας υπουργός του συμπαραστέκεται με το αζημίωτο, βοηθώντας να μπει η επιχείρηση στο χρηματιστήριο. Το Ολυμπιακό χωριό δυστυχώς δεν είναι έτοιμο. Ετσι το κράτος ζητά από τους πολίτες να φιλοξενήσουν αθλητές στα σπίτια τους, έναντι αμοιβής. Η ονειροπαρμένη αρρωβανιαστικιά του ιδιοκτήτη αποφασίζει και ζητά να φιλοξενήσει αθλήτριες. Και αυτό είναι μόνο η αρχή...

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σπύρου Μουρελάτου.
Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Susana Lichthart, τα κοστούμια η Καλλιόπη Αναστούλη, τη μουσική ο Νίκος Τερζής, τις χορογραφίες ο Πάνος Μεταξόπουλος και τον φωτισμό ο Τάκης Ποδαρόπουλος.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Παύλος Κοντογιαννίδης, Γιούλη Ηλιοπούλου, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Μιχάλης Γιαννάτος, Δήμητρα Τσέλιου, Κατερίνα Σασλή, Ακης Φλωρεντής, Νίκος Μπάστας, Ελλη Λωρέντη, Μιχαήλ Γιαννικάκης.

Παραστάσεις:
Τετάρτη-Σάββατο 21.30
Σάββατο 19.00
Κυριακή 20.00
Τιμές εισιτηρίων: 5000 δρχ.