Pink Floyd Tribute

14.07.2007
Η πλέον επιτυχημένη μουσική παράσταση του φετινού χειμώνα παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο, στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, προς μεγάλη χαρά του κοινού των θρυλικών Pink Floyd!
Πότε: Παρασκευή 13 Ιουλίου 2007
Τι: Pink Floyd Tribute
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 15€
Πληροφορίες: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (2310 589.200)

Η πλέον επιτυχημένη μουσική παράσταση του φετινού χειμώνα παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο, στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, προς μεγάλη χαρά του κοινού των θρυλικών Pink Floyd αλλά και όλων όσων αναζητούσαν στα μουσικά πράγματα της Θεσσαλονίκης (& όχι μόνο!) μία διαφορετική, ποιοτική πρόταση: οι (σχεδόν) αυθεντικές εκτελέσεις των τραγουδιών αλλά και η συμπλήρωση τους με συνεχές και προσεκτικά επιλεγμένο οπτικό υλικό, μας οδηγούν σε ένα φανταστικό ? όσο και πραγματικό ? «ταξίδι» διάρκειας 2 ½ ωρών!

Οι Βασίλης Τοπαλίδης (φωνή), Λευτέρης Κοντογιάννης (κιθάρες, φωνή), Μανώλης Πειλίδης (κιθάρες), Πέτρος Σπυριδέλης (μπάσο), Νίκος Μπούμπας (πλήκτρα, sound effects ), Βασίλης Στεργίου (τύμπανα), Σταυρούλα Επιμενίδου / Χρύσα Ιωαννίδου (φωνητικά), με την πολύτιμη βοήθεια του Γιάννη Τσάκωνα (σαξόφωνο) και του Παναγιώτη Μεταλληνού ( video art ), μας καλούν να μοιραστούμε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Θεσσαλονίκης?

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ