Gr(own)ups στην Ύδρα!

11.07.2007
Από το Star Trek στον πλανήτη Grups. Σε ένα επεισόδιο Star Trek οι ήρωες προσγειώνονται σε έναν πλανήτη που κατοικείται αποκλειστικά από παιδιά, είναι η έκθεση με τίτλο 'Grups', την οποία επιμελείται ο εικαστικός Δημήτρης Αντωνίτσης.

Βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek, σε ένα επεισόδιο της οποίας οι ήρωες προσγειώνονται σε έναν πλανήτη που κατοικείται αποκλειστικά από παιδιά (αν και δεν φέρουν κανένα στοιχείο παιδικότητας), είναι η έκθεση με τίτλο «Grups» (σύντμηση του «grown ups», δηλ. «ενήλικες»), την οποία επιμελείται ο εικαστικός Δημήτρης Αντωνίτσης, στο Σαχτούρειο Γυμνάσιο της Ύδρας.

Eκτός από τον επιμελητή, συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Σκοτ Κάμπελ, Τόρμπεν Γκίλερ, Τίλμαν Κάιζερ, Μπγιάρνε Μέλγκααρντ, Ραλλού Παναγιώτου, Λίσα Ρόιτερ, Κον Τρουμπκόβιτς, Άαρον Γιανγκ.

Ο Δημήτρης Αντωνίτσης προέτρεψε τους οκτώ εικαστικούς που συμμετέχουν στην έκθεση να απελευθερώσουν το παιδί από μέσα τους και να σχολιάσουν τόσο τις προσωπικές τους αποτυχίες όσο και εκείνες των κοινωνικο-πολιτικών συστημάτων.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 29 Σεπτεμβρίου.
Σαχτούρειο Γυμνάσιο Ύδρας
Tρίτη έως Κυριακή: 11:30-13:30 & 19:30-22:00
και Δευτέρα: κλειστά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ