''Θριαμβευτική επιστροφή'' στο θέατρο Αθηνά

16.11.2001
Ο Γιώργος Μοσχίδης και ο Αντώνης Καφετζόπουλος θα συναντηθούν στο έργο "Θριαμβευτική Επιστροφή" του Σερζ Κριμπύς, που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά, από τις 28 Νοεμβρίου. Ένα παιχνίδι ισορροπίας μεταξύ δύο γενεών, μια αναμέτρηση μεταξύ του πατέρα και του γιου του. Θα συναντηθούν σε μια οριακή στιγμή της ζωής τους και στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν , θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλα όσα τους χώριζαν αλλά και με όλα όσα τους ενώνουν.
Ο Γιώργος Μοσχίδης και ο Αντώνης Καφετζόπουλος θα συναντηθούν στο έργο "Θριαμβευτική Επιστροφή" του Σερζ Κριμπύς, που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά, από τις 28 Νοεμβρίου.
Ένα παιχνίδι ισορροπίας μεταξύ δύο γενεών, μια αναμέτρηση μεταξύ του πατέρα και του γιου του. Θα συναντηθούν σε μια οριακή στιγμή της ζωής τους και στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν , θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλα όσα τους χώριζαν αλλά και με όλα όσα τους ενώνουν.

Ο Σερζ Κρεμπίς θεωρείται ένα από τα νέα συγγραφικά ταλέντα της γαλλόφωνης λογοτεχνίας. Εχει γράψει θεατρικά και κινηματογραφικά έργα και έχει βραβευτεί στο Βέλγιο και στη Γαλλία. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρσι στο Παρίσι στο Theatre de l' Oeuvre.
Τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία του έργου έχει κάνει ο Γιάννης Ιορδανίδης.
Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης επιμελήθηκε ο Απόστολος Βέττας, τη μουσική ο Γιάννης Νένες και τους φωτισμούς ο Φίλιππος Κουτσάφτης.

Παραστάσεις:
Τρίτη-Σάββατο 21.15
Τετάρτη 19.30
Σάββατο 18.15
Τιμές εισιτηρίων: 6500, 5500, 4500, 4000