Ο Κωστής Γεωργίου σε Βρυξέλλες και Αθήνα

15.10.2007
Η καλή σχέση που έχει αναπτύξει με το εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, ο καταξιωμένος εικαστικός καλλιτέχνης Κωστής Γεωργίου, ενισχύεται ακόμα περισσότερο.
Η καλή σχέση που έχει αναπτύξει με το εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, ο καταξιωμένος εικαστικός καλλιτέχνης Κωστής Γεωργίου, ενισχύεται ακόμα περισσότερο.
Ο ζωγράφος και γλύπτης, ανανεώνει τη συνεργασία του με την διακεκριμένη γκαλερί των Βρυξελλών ART POINT GALLERY INTERNATIONAL, οι εκθέσεις της οποίας αποτελούν δείκτη των τάσεων σύγχρονης τέχνης που επικρατούν διεθνώς.

Στις 27 Οκτωβρίου εγκαινιάζεται, στην εν λόγω γκαλερί, με την οποία συνεργάζεται αδιάρρηκτα την τελευταία δεκαετία ο Κωστής Γεωργίου, η νέα ατομική του έκθεση στην οποία παρουσιάζει γλυπτά και πίνακες μεγάλων διαστάσεων.

Επιμελητής καθώς και ομιλητής στα εγκαίνια της έκθεσης θα είναι ο διευθυντής του μουσείου σύγχρονης τέχνης της Αμβέρσας Φλορ Μπεξ.
Η έκθεση διαρκεί ως τις 27 Νοεμβρίου.

Παράλληλα ο Κωστής Γεωργίου συνεχίζει τη δράση του στη χώρα μας.
Συμμετέχει στην έκθεση που οργανώνει στο Νέο Κατοικείν (Βουκουρεστίου 48) η Εταιρεία Εικαστικών Μελετών από τις 16 Οκτωβρίου ως τις 24 Νοεμβρίου, με την επιμέλεια του κριτικού τέχνης Χάρη Καμπουρίδη. Επίσης έργα του Κωστή Γεωργίου εκτίθενται από τις 15 Νοεμβρίου και για μία βδομάδα στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου) στο πλαίσιο της εικαστικής έκδοσης-έκθεσης για τα 20 χρόνια της Alpha Trust, που επιμελείται η Ίρις Κρητικού.

Στα επόμενα σημαντικά σχέδια του είναι η προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2008, διάλεξη του στις Βρυξέλες στην περίφημη QART BRUSSELS.
Την ίδια εποχή θα πραγματοποιηθεί και μεγάλη ατομική έκθεση γλυπτικής του στη γκαλερί VALERIE BACH στις Βρυξέλλες. Ακολουθούν οι ατομικές εκθέσεις στη γκαλερί CK στη Λευκωσία και στη γκαλερί TITANIUM στην Αθήνα τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2008 αντίστοιχα.