Η εξέλιξη του lifestyle στο FrameBar

15.10.2007
Μοντέρνες, εκλεπτυσμένες και υγιεινές προτάσεις και απολαύσεις, αισθησιακές μυρωδιές, πρωτόγνωρες αλλά και διαχρονικές γευστικές εμπειρίες υπόσχεται το ανανεωμένο FrameBar στο Ξενoδοχείο St. George Lycabettus.
Μοντέρνες, εκλεπτυσμένες και υγιεινές προτάσεις και απολαύσεις, αισθησιακές μυρωδιές, πρωτόγνωρες, αλλά και διαχρονικές γευστικές εμπειρίες, υπόσχεται το ανανεωμένο FrameBar στο Ξενoδοχείο St. George Lycabettus.

Σε ένα τοπίο, που οι ιδέες, τα όνειρα, το περιβάλλον, οι άνθρωποι, αλλά και ο τρόπος που συσχετιζόμαστε με το καθετί μεταβάλλεται συνεχώς... το FrameBar προτείνει μια πραγματική εξέλιξη στο 'lifestyle' της απόλαυσης.

Τo design του Frame υπογράφει ο αρχιτέκτων Δημήτρης Τσίγκος, με σπουδές στο Architectural Association School of Architecture του Λονδίνου, και εμπειρία στο αρχιτεκτονικό γραφείο Β&R Projects της Nέας Υόρκης (από το 2000).

Στον εντυπωσιακό πλήρως ανακαινισμένο χώρο με το κεντρικό πλέον μπαρ και τον ‘προχωρημένο’ πολυέλαιο επικρατεί το contrast ανάμεσα σε συνθετικά υλικά, όπως οι λευκές καμπύλες από corrian και τα γυαλιστερά εποξειδικά δάπεδα, με ιδιαίτερα φυσικά υλικά όπως το μάρμαρο emperador.

Το Frame επεκτείνεται, ενοποιείται και δημιουργείται και το ROOM, ένα πριβέ υπερυψωμένο χώρο με private champagne bar, καναπέδες ποτού και club διάθεση.

Το Frame διαθέτει μία γευστική παλέτα cocktail σε παραλλαγές συνταγών από την αυθεντική συνταγή του πρώτου δημιουργού, μέχρι την εξέλιξή τους από top mixologists του σήμερα.

Πρωτότυπες αλλά και διαχρονικές γεύσεις από Lychee, βατόμουρο, πράσινο τσάι και μέντα, guarana, μανταρίνι, cranberry, grapefruit, ginger, καφέ. με χαμηλή περιεκτικότητα ζάχαρης για αναζητητές αυθεντικών νέων συναισθημάτων.

Ο πιο δημιουργικός σεφ της πόλης και βραβευμένος με Χρυσoύς Σκούφους Έκτορας Μποτρίνι με τον head chef Βασίλη Μήλιο δημιουργούν πρωτότυπα finger food εμπνευσμένα από την pop art.

Ζητήστε να δοκιμάσετε τα theme menu που «παίζουν» κατά τη διάρκεια της χρονιάς και σίγουρα το «ξεχωριστό» after theatre menu.

Ξεν. St. George Lycabettus
Δεινοκράτους 1, Πλ. Δεξαμενής,
Τηλ.: 210 7290711-19