Σεσουάρ για δολοφόνους, 9η χρονιά!

22.10.2007
Και όμως είναι αλήθεια! Ήρθε ο 9ος χρόνος κι ακόμα να βρεθεί ο δολοφόνος! Μετά από το περσινό εξαιρετικά επιτυχημένο όγδοο ανέβασμά του, το «Σεσουάρ για Δολοφόνους» επανέρχεται δριμύτερο στο θέατρο Αποθήκη και σας προκαλεί να λύσετε το έγκλημα!

Και όμως είναι αλήθεια! Ήρθε ο 9ος χρόνος κι ακόμα να βρεθεί ο δολοφόνος!

Μετά από το περσινό εξαιρετικά επιτυχημένο όγδοο ανέβασμά του, το «Σεσουάρ για Δολοφόνους» επανέρχεται δριμύτερο στο θέατρο Αποθήκη και σας προκαλεί να λύσετε το έγκλημα!

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους» ή «Shear Madness», κατά τον αγγλικό του τίτλο, των Bruce Jordan και Marilyn Abrams που με πολύ μεράκι και αγάπη διασκεύασε και απέδωσε ο Θοδωρής Πετρόπουλος, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καταχώρισή του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Η interactive αυτή παράσταση παίζεται στη Βοστόνη από το 1980 και στην Ουάσιγκτον από το 1987. Την έχουν απολαύσει και χειροκροτήσει περισσότεροι από 6.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο και έχει χαρακτηριστεί ως «μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του θεάτρου»!

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα κομμωτήριο. Πρωταγωνιστούν ένας γκέι κομμωτής, η βοηθός του, μία πελάτισσα της καλής κοινωνίας, ένας αντικέρ, δύο πελάτες - που τελικά αποκαλύπτεται ότι είναι αστυνομικοί - και... ένας φόνος με θύμα την ιδιοκτήτρια του κτιρίου. Στην ανακάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου το κοινό παίζει καθοριστικό ρόλο, γεγονός που κάνει το έργο μοναδικό και τόσο επιτυχημένο.

Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη
Τη νέα θεατρική περίοδο 2007-2008 το θίασο αποτελούν οι (με αλφαβητική σειρά): Θανάσης Αλευράς, Σύλβια Δελικούρα, Κώστας Ευριπιώτης, Αννα Κουρή, Αλέξανδρος Παρθένης, Θωμάς Παλιούρας.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια του Γιώργου Ασημακόπουλου
Οι φωτισμοί του Ανδρέα Μπέλλη
Η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Νένε.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Ενδιάμεση: Την Τετάρτη μια παράσταση στις 20.00
Βραδινή: Πέμπτη / Παρασκευή / Σάββατο / Κυριακή στις 21.15Απογευματινή: Σάββατο (λαϊκή) / Κυριακή στις 18.15

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία: €21.00
Λαϊκή: €18.00
Φοιτητικό: €15.00
Ομαδικό: €18.00

Προσφορά της Πέμπτης: Για θεατές κάτω των 25 και άνω των 65 ετών, Εισιτήριο € 15.00

ΘΕΑΤΡΟ «ΑΠΟΘΗΚΗ»
Σαρρή 40-Ψυρρή
Τηλέφωνο: 210-3253153