Blog με ... Προφορικές Ιστορίες!

26.02.2008
Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο πλαίσιο της έκθεσης Σε ενεστώτα χρόνο, Νέοι Έλληνες Καλλιτέχνες, κάνει μια προσπάθεια γνωριμίας του κοινού με τη νεότερη γενιά των Ελλήνων δημιουργών.
Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο πλαίσιο της έκθεσης Σε ενεστώτα χρόνο, Νέοι Έλληνες Καλλιτέχνες, κάνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσπάθεια γνωριμίας του κοινού με τη νεότερη γενιά των Ελλήνων δημιουργών.

Ιστορικοί τέχνης, κριτικοί τέχνης και δημοσιογράφοι ξεκίνησαν μια σειρά συζητήσεων με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα του μουσείου Προφορικές Ιστορίες και αναρτώνται κάθε Παρασκευή στο ιστολόγιο του ΕΜΣΤ (http://fixit-emst.blogspot.com ).

Οι συζητήσεις αυτές, με θέματα την έρευνα του κάθε καλλιτέχνη αλλά και την σύγχρονη εικαστική πραγματικότητα στην Ελλάδα γενικότερα, γίνονται μέσω αλληλογραφίας -με email - ή ζωντανά - μπροστά σε μια κάμερα - και θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στο blog του ΕΜΣΤ και μετά τη λήξη της έκθεσης.

Έχουν ήδη αναρτηθεί οι προφορικές ιστορίες του Αλέξανδρου Γεωργίου (video), της Κατερίνας Χρηστίδη (email), του Γιώργου Δρίβα (video) και της Χριστίνας Δημητριάδη (video).

www.emst.gr
http://fixit-emst.blogspot.com