Η Σκάρλετ βγάζει δίσκο

27.05.2008
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Σκάρλετ Γιόχανσον. Ηθοποιός, πρόσφατα τραγουδίστρια και media darling, ετών 24, από τη Νέα Υόρκη, με χαμόγελο αστραφτερό και μείγμα αθωότητας και λαγνείας στο βλέμμα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Σκάρλετ Γιόχανσον. Ηθοποιός, πρόσφατα τραγουδίστρια και media darling, ετών 24, από τη Νέα Υόρκη, με χαμόγελο αστραφτερό και μείγμα αθωότητας και λαγνείας στο βλέμμα. Χαϊδεμένο κορίτσι της αμερικανικής σόου μπιζ, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση της στο «Χαμένοι Στη Μετάφραση». Επιλεγμένη από τη Louis Vuitton ως το καινούργιο πρόσωπο της καμπάνιας της, από τη Reebok για γραμμή αθλητικών παπουτσιών, από την LOreal ως εκπρόσωπός της και από τον Calvin Klein για την καμπάνια του αρώματος Eternity Modern. Ψηφίστηκε το πιο σεξουαλικό θηλυκό από τα περιοδικά FHM, Playboy και Esquire και η λίστα των εραστών της συμπεριλαμβάνει τους Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζάρεντ Λίτο, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ντέρεκ Τζίτερ, Τζος Χάρτνετ. Πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον Ράιαν Ρέινολντς. Υποστηρίζει φανατικά τον Ομπάμα, συμμετέχοντας στο προπαγανδιστικό κλιπ «Υes We Can» του Will.I.Am.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Αφού ολοκλήρωσε την τρίτη ταινία της με τον Γούντι Αλεν, «Vicky Cristina Βarcelona», κυκλοφόρησε έναν αναπάντεχο δίσκο («Αnywhere Ι Lay My Ηead», Warner) με διασκευές σε κομμάτια του Τομ Γουέιτς και με συμμετοχές από Ντέιβ Σίρτεκ (TV On The Radio), Yeah Yeah Yeahs και φυσικά από τον Ντέιβιντ Μπόουι στο «Fanning Street».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Σκάρλετ πάντα ήθελε να εισχωρήσει στον κόσμο της μουσικής και η εμφάνισή της επί σκηνής στη ζωντανή επανασύνδεση των Jesus & Mary Chain στο Coachella Festival το αποδεικνύει με τον πιο θεαματικό τρόπο. Το 2006, η ερμηνεία της στο «Summertime» στο πλαίσιο της συλλογής «Unexpected Dreams - Songs From The Stars» με χολιγουντιανούς ηθοποιούς να τραγουδούν στάνταρτς για φιλανθρωπικό σκοπό δεν φανέρωνε τίποτα από τις κατοπινές κινήσεις της. Οι συμμετοχές της στα βιντεοκλίπ «What Goes Around, Comes Αround» και «When The Deal Goes Down» των Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Μπομπ Ντίλαν αντίστοιχα, ήταν ξεκάθαρες και ως επιλογές και ως κινήσεις: η Σκάρλετ επιζήτησε την αρωγή των θρύλων αλλά και του φρέσκου αίματος για τις νέες φιλοδοξίες της.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Με την αισθαντική -υπέρ του δέοντος- φωνή της παίρνει ακόμα έναν ρόλο με τις ερμηνείες της στα τραγούδια του Γουέιτς, που αποτελούν την απόλυτη εγγύηση. Η εύθραυστη Σκάρλετ γίνεται ένα κορίτσι σε αναζήτηση της θαλπωρής, που προκαλεί ερωτικά σκιρτήματα. Αυτό είναι το ζητούμενο, αυτό και το αποτέλεσμα. Το πρότζεκτ στέφεται με απόλυτη επιτυχία.