Νίκος Πάστρας - Εraserhair

27.05.2008
Προσωρινός κάτοικος Θεσσαλονίκης για συναισθηματικούς λόγους, ο Νίκος δεν έχει σπουδάσει τίποτα, δουλεύει σε βιντεοκλάμπ και θέλει να γίνει σκηνοθέτης!

Προσωρινός κάτοικος Θεσσαλονίκης -για συναισθηματικούς λόγους- ο Νίκος δεν έχει σπουδάσει τίποτα, δουλεύει σε βιντεοκλάμπ και θέλει να γίνει σκηνοθέτης! Αν και σίγουρα θα σας θυμίζει τις pulp κινηματογραφικές καταβολές του Ταραντίνο, ο ίδιος κλείνει περισσότερο προς Ντέιβιντ Λιντς, αφού το «Ιnland Εmpire» είναι ο λόγος που αποφάσισε να κάνει επιτέλους σινεμά: γιατί πλέον οι καλές ταινίες γίνονται και ψηφιακά!

Παίζοντας με την ατμόσφαιρα και το sound design, έβαλε μια αμνησιακή γυναίκα να περιφέρεται χαμένη στην πόλη κι αυτή κατάφερε να φτάσει μέχρι και τις Κάννες: το «Τheremin» βρέθηκε στο φετινό Short Film Corner του πιο σημαντικού Φεστιβάλ στον κόσμο και ο Νίκος θα βρίσκεται σύντομα στην Αθήνα.

Με διετή εμπειρία στο θέατρο Σφενδόνη και μια σποραδική συνεργασία με τον Δήμο Αβδελιώδη, αναζητά πόρους για το επόμενο σκηνοθετικό του εγχείρημα αφού διαθέτει πλουσιότατο σεναριακό στοκ από τις εποχές που ακόμα ονειρευόταν με τα μάτια ανοιχτά πριν πατήσει ακόμα το REC. Είναι 26 χρονών, έχει ολοκληρώσει τους στρατιωτικές του υποχρεώσεις και διαθέτει σεμινάριο θεατρικής έκφρασης στο ενεργητικό του: πιθανοί εργοδότες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω www.theremin-movie.com. Εμείς δυστυχώς δεν διαθέτουμε θέσεις εργασίας την παρούσα στιγμή, αλλιώς θα τον προσλαμβάναμε μόνο και μόνο για την κόμμωσή του!

Δέσποινα Παυλάκη