Η Αδερφή της Αδερφής Σου

06.08.2013
Τρυφερή κομεντί με σεναριακή αφέλεια και αυτοσχεδιασμούς που η σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος Λιν Σέλτον γύρισε την ταινία μέσα σε 22 ημέρες.

Εναν χρόνο μετά τον θάνατο του αδελφού του, ο Τζακ, άνεργος και απογοητευμένος, δέχεται την πρόσκληση της καλής του φίλης Αϊρις να περάσει λίγες ημέρες περισυλλογής στο απομονωμένο της οικογενειακό εξοχικό. Εκεί, όμως, θα περάσει το πρώτο του βράδυ με την ετεροθαλή αδερφή της Χάνα, η οποία θέλει να ξεχάσει την επτάχρονη σχέση της με τη σύντροφό της.

Η τεκίλα και η συζήτηση ρίχνουν τους δύο στο κρεβάτι, πράξη που θα φέρει ανεμοστρόβιλο στις σχέσεις των τριών όταν την επόμενη ημέρα εμφανιστεί στο εξοχικό η Αϊρις?

Τρυφερή δραματική κομεντί από την ανεξάρτητη παραγωγή της αμερικανικής κινηματογραφίας, «Η αδερφή της αδερφής σου» είναι γυρισμένη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ουσιαστικά σε έναν χώρο με τους πρωταγωνιστές να αυτοσχεδιάζουν επιδεικνύοντας αβίαστη χημεία, χωρίς ωστόσο αυτό να κρύβει τη σεναριακή αφέλεια και την ακατάπαυστη φλυαρία γύρω από τη θεματολογία (την αγάπη και ανιδιοτελή αποδοχή του άλλου).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ