Ανάμεσα...

26.09.2013
Οι παραγωγοί των υποψήφιων για Οσκαρ «Μέσα από τις Φλόγες» και «Ο Εξαιρετικός Κύριος Λαζάρ» επιστρέφουν με μία εξίσου καθηλωτική ιστορία, η οποία αναδεικνύει το ζήτημα της ταυτότητας και του ανήκειν σε μία γωνιά του κόσμου όπου βασιλεύουν η καταπίεση, η αδικία, το αιματοκύλισμα και η μισαλλοδοξία.

Η Κλόε, μία νεαρή γιατρός από το Κεμπέκ, διασχίζει καθημερινά τα σύνορα στη Δυτική Οχθη προκειμένου να βοηθήσει τις εγκύους ενός παλαιστινιακού στρατοπέδου προσφύγων. Οι σχέσεις που έχει αναπτύξει εκατέρωθεν του τείχους φουντώνουν την επιθυμία της να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, οι καταστάσεις θα την υποχρεώσουν σύντομα να διαλέξει πλευρά.

Οι παραγωγοί των υποψήφιων για Οσκαρ «Μέσα από τις Φλόγες» και «Ο Εξαιρετικός Κύριος Λαζάρ» επιστρέφουν με μία εξίσου καθηλωτική ιστορία, η οποία αναδεικνύει το ζήτημα της ταυτότητας και του ανήκειν σε μία γωνιά του κόσμου όπου βασιλεύουν η καταπίεση, η αδικία, το αιματοκύλισμα και η μισαλλοδοξία. Βραβείο FIPRESCI στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ