Μισώ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

19.08.2009
Η Ζενεβιέβ είναι μια όμορφη ανθοπώλισσα. Αγαπά τα λουλούδια, τον έρωτα και λατρεύει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ως ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου "Τριαντάφυλλα για τον Έρωτα", το να ερωτοτροπεί είναι η δουλειά της... όχι όμως και να "δαγκώνει τη λαμαρίνα"!

Δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ της ταινίας

Συνήθως το μηδενικό σε μια ταινία προσπαθώ να το στηρίζω με εξίσου αναλυτικό τρόπο που θα στήριζα κι ένα πεντάρι, επειδή απαιτείται κάτι πιο βαθύ από μια απλή συγκέντρωση κακών κινηματογραφικών συστατικών για να επιτευχθεί.

Αυτή δεν είναι μια από αυτές τις φορές.

Η Νία Βαρντάλος φυσικά μπορεί να συνεχίσει να γράφει, να παίζει, και -κατά τα φαινόμενα- να σκηνοθετεί κιόλας, και ποιος είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς για να της πει διαφορετικά. Αλλά καθότι το παγωμένο χιούμορ της ανήκει σε λιωμένες βιντεοταινίες των '80s από αυτές που θα μπορούσαμε να πετύχουμε μέχρι πριν κάποια χρόνια στην απογευματινή ζώνη του NEW CHANNEL (και κανείς δε θα αφιέρωνε πάνω από 40 λέξεις σε εκείνες τις ταινίες), ας μας επιτρέπει στο εξής απλώς να την υποδεχόμαστε με μια αγκαλία κρύα σαν τα κλισέ της αστεία. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και το κακό του χιούμορ.


ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ