<font style="font-size:10px">Μαργαρίτα Πανουσοπούλου</font>

21.05.2007
Είναι κόρη του Γιώργου Πανουσόπουλου και κόρη της Μπέτυς Λιβανού. Και αυτό θα αρκούσε για να την ανακηρύξει στο πιο κινηματογραφικό νέο πρόσωπο της χρονιάς.

ετών 23, ηθοποιός
φωτογραφία: Νικόλας Πράκας

Είναι κόρη του Γιώργου Πανουσόπουλου και κόρη της Μπέτυς Λιβανού. Και αυτό θα αρκούσε για να την ανακηρύξει στο πιο κινηματογραφικό νέο πρόσωπο της χρονιάς. Μόνο που η Μαργαρίτα δηλώνει -σχεδόν- μόνιμος κάτοικος Λονδίνου και η πρώτη της ταινία, οι «Γυναικείες Συνωμοσίες» του Βασίλη Βαφέα θα βγει στις αίθουσες την επόμενη χρονιά. Η επιστροφή της στην Αθήνα διαρκεί όσο η παράσταση «Ζήλια Σε Τρία Φαξ», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη μητέρα της Μπέτυ Λιβανού και με την Κατερίνα Λέχου και όσο διαρκούν τα γυρίσματα μίας κινηματογραφικής μαύρης κωμωδίας χωρίς τελικό τίτλο, που θα τελειώσουν το καλοκαίρι.

«Ισως γι αυτό έφυγα στο Λονδίνο. Δεν ήθελα να στηριχτώ στις πλάτες των γονιών μου. Ανακοίνωσα ταυτόχρονα την απόφασή μου και στους δύο. Η αντίδραση τους ήταν ουδέτερη. Ούτε με προέτρεψαν ούτε με σταμάτησαν. Τώρα νομίζω ότι είναι ευχαριστημένοι. Η αγαπημένη μου ταινία του πατέρα μου είναι το «Μια Μέρα Τη Νύχτα» και της μητέρας μου, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, το «Επαναστάτης Ποπολάρος», η πρώτη της. Το έχω δει άπειρες φορές».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΡΑΝΑΚΗΣ