Άλις Μπράγκα

07.06.2007
ΕΤΩΝ: 22. ΙΤ RUNS ΙΝ ΤΗΕ FAMILY: Ανιψιά της Σόνια Μπράγκα (ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ) και κόρη της Ανα Μαρία Μπράγκα, η Βραζιλιάνα λολίτα μεγάλωσε μέσα στους κόλπους της βιομηχανίας, γυρίζοντας διαφημιστικά από τα 11 της.

ΕΤΩΝ: 22. ΙΤ RUNS ΙΝ ΤΗΕ FAMILY: Ανιψιά της Σόνια Μπράγκα (ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ) και κόρη της Ανα Μαρία Μπράγκα, η Βραζιλιάνα λολίτα μεγάλωσε μέσα στους κόλπους της βιομηχανίας, γυρίζοντας διαφημιστικά από τα 11 της. Μας σαγήνευσε στην ολιγόλεπτη παρουσία της στην ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και τώρα επιστρέφει δυναμικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο CIDADE ΒΑΙΧΑ. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά κι έχει ήδη ατζέντηδες σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες. Ο δρόμος είναι ανοιχτός...

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΑΛΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: «Ο κόσμος πιστεύει ότι οι φαβέλες στη Βραζιλία είναι γεμάτες εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους. Ομως η χώρα μου είναι γεμάτη από όμορφους ανθρώπους που καταφέρνουν να ζουν χωρίς ηλεκτρικό και χωρίς τρεχούμενο νερό. Ομως, ελπίζουν...».