Ο Τζέι Μπράναν ζητά γνωριμία

22.04.2008
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κούκλος Σεθ από το «Shortbus» του Τζον Κάμερον Μίτσελ, ίσως η φάτσα με την περισσότερη φωτογένεια τα τελευταία «χ» χρόνια.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο κούκλος Σεθ από το «Shortbus» του Τζον Κάμερον Μίτσελ, ίσως η φάτσα με την περισσότερη φωτογένεια τα τελευταία «χ» χρόνια. Αλλιώς, 25χρονος τραγουδοποιός - ηθοποιός από το Τέξας που προσπαθεί να επιτύχει μια μουσική καριέρα στη Νέα Υόρκη. Πρόσφατα εμφανίστηκε και στο «Ηolding Τrevor», μια δραματική γκέι ταινία του Ρόσερ Γκούντμαν. Η σελίδα του στο myspace (www.myspace.com/jaybrannan) είναι γεμάτη μουσικά βιντεάκια του ιδίου κι έναν player όπου μπορεί να ακούσει κανείς τα τραγούδια του, ακουστικά folk pop που παίζει από τον καναπέ του για τους φίλους του ή κάποιους πολύ συγκεκριμένους άλλους ανθρώπους, με ρόλους πέραν του φιλικού στη ζωή του.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
Για την φαντασίωση που δημιούργησε στο «Shortbus» - απ ότι φαίνεται μόνιμη μέσα στα χρόνια, όπως και για τις γλυκύτατες εντυπώσεις που μας άφησε στην προ διετίας επίσκεψή του στις «Νύχτες Πρεμιέρας». Φυσικά και για τα τραγούδια του που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω Itunes («26-Ηour Βoy», «Unstable Βoy», «Ηalf Βoyfriend», «Βodys Α Τemple») και για το υπέροχο σάουντρακ του «Shortbus». To πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του βρίσκεται, αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, ένα βήμα πριν από την κυκλοφορία.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
Στην πραγματικότητα, είναι ένας πολύ καλός τραγουδοποιός, επηρεασμένος, σύμφωνα με τις αναφορές του ίδιου, από μια σειρά θηλυκών φωνών (από Λίζα Λόεμπ και Ανι ΝτιΦράνκο μέχρι Μισέλ και Λιζ Φερ) αλλά και από τον Τζακ Ντάνιελς, τη μοναδική αρσενική αναφορά του. Εμείς θα προσθέταμε άνετα στο roster των μουσικών και στιχουργικών του επιρροών και την Τρέισι Τσάπμαν, αλλά και τη Σάρα ΜακΛάχλαν. Η μελωδικότητά του είναι αβίαστη και πηγαία και ερμηνεύει τους στίχους του με έναν τρόπο που σε αγγίζει. Οσο και οι στίχοι του οι ίδιοι.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Να συνεχίσει να καταπλήσσει όλους όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο του «Shortbus». Να ανακαλυφθεί σύντομα για ένα super stardom που εύχεται κανείς να αντέξει πρώτα ο ίδιος...