5 μυστικά για γενική καθαριότητα στο φτερό

29.03.2016
Ακούς τη λέξη "γενική" και τρελαίνεσαι; Φαντάζεσαι ατελείωτες ώρες κούρασης -ψυχικής και σωματικής- που αντέχεις μόνο και μόνο γιατί δεν έχεις και άλλη επιλογή; Τα πράγματα δεν είναι έτσι γιατί, πολύ απλά, δεν είσαι μόνη. Τα προϊόντα Scotch-BriteΤΜ προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας & καθαριότητας σπιτιού και αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχό σου.

1. Έχε όλα τα προϊόντα καθαρισμού μαζί

Ο πρώτος και βασικός κανόνας για γρήγορο καθάρισμα είναι να έχεις όλα τα απαραίτητα στο ίδιο σημείο. Σκέψου πόσο χρόνο κερδίζεις όταν δεν πρέπει να ψάξεις αλλού για το σφουγγάρι, αλλού για το απορρυπαντικό κ.ο.κ. Αν μάλιστα μπορείς να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε χώρο ξεχωριστά ακόμη καλύτερα.

2. Το σωστό "εργαλείο" για κάθε δουλειά

Θέλεις να πλύνεις κρύσταλλα, πυρίμαχα και αντικολλητικά σκεύη; Έχε πρόχειρο το Μπλε σφουγγάρι Scotch-BriteΤΜ, το οποίο δεν χαράζει όσο και να τρίβεις και αποδεικνύεται... θησαυρός.

Για τις υπόλοιπες δουλειές της κουζίνας διάλεξε ανάμεσα στα δύο ειδών πράσινα σφουγγαράκια Scotch-BriteΤΜ: Τα κλασσικά δυνατά σφουγγάρια που είναι κατάλληλα για όλα τα σκεύη της κουζίνας, έχουν μεγάλη διάρκεια και απορροφητικότητα, δεν σκουριάζουν, ούτε ξεφτίζουν ή τα πράσινα σφουγγάρια με αντιβακτηριδιακή προστασία στον σπόγγο. Με ειδικό αφρώδες υλικό που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του, ένα τέτοιο σφουγγάρι έχει μεγάλη διάρκεια και απορροφητικότητα και επίσης, δεν ξεφτίζει, ούτε σκουριάζει.

Αν αναρωτιέσαι τι θα κάνεις για το μπάνιο, υπάρχει το Λευκό σφουγγάρι Scotch-BriteΤΜ, το οποίο δεν χαράζει, είναι εξαιρετικά απαλό και κατάλληλο για πλακάκια, μάρμαρα και είδη υγιεινής.

Και το "καλύτερο" έρχεται για το τέλος, ειδικά για όσους έχουν παιδιά στο σπίτι. Ανεκτίμητο!! Αυτό δεν είναι σφουγγάρι, αλλά... μαγική γόμα! Το Σφουγγάρι Scotch-BriteTM Super Cleaner καθαρίζει λεκέδες, μουντζούρες και σημάδια από τοίχους με τρόπο μαγικό. Χρειάζεται μόνο νερό, καθόλου απορρυπαντικό και τα αποτελέσματα σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη... χάνεις.

3. Κάνε δουλειές με τον... ρυθμό

Φτιάξε μια συλλογή από γρήγορα, ρυθμικά τραγούδια και θα εκπλαγείς με την ενέργεια που θα σου δώσουν για να τελειώσεις τις δουλειές σου πιο γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα γιατί να μην το απολαύσεις κιόλας με χαρούμενες... χορευτικές κινήσεις;

4. Ψάξε το καλύτερο στο είδος του

Σύμμαχος στην κάθε δουλειά η ποιότητα -όσον αφορά στη σφουγγαρίστρα που θα χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα. Γι' αυτό τον λόγο σου προτείνουμε τη νέα σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-BriteΤΜ και η επιλογή είναι στην ουσία μονόδρομος. Έχοντας τη δυνατότητα να απορροφήσει σχεδόν 7 φορές το βάρος της, η "μαγική" σφουγγαρίστρα μπορεί να έχει διπλή χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφενός βρεγμένη για σφουγγάρισμα αφετέρου στεγνή για να καθαρίσεις ή να γυαλίσεις το πάτωμα χωρίς την προσθήκη νερού ή απορρυπαντικού.

Υπάρχουν, βέβαια, ακόμη περισσότερες επιλογές από σφουγγαρίστρες Scotch-BriteTM για να διαλέξεις. Η απορροφητική κίτρινη σφουγγαρίστρα, η σκληρή με τη βρωμιά σφουγγαρίστρα Max και η ακόμη πιο δυνατή σφουγγαρίστρα Ultra που είναι ιδανική για βεράντες και μπαλκόνια!

5. Μην υποτιμάς τα... βοηθητικά

Εντάξει τα προϊόντα καθαριότητας πρώτης γραμμής, αλλά υπάρχουν και τα άλλα, της δεύτερης και τρίτης, που όμως είναι εξίσου σημαντικά.

Τα γάντια για παράδειγμα. Δεν κάνουμε καμία δουλειά χωρίς γάντια. Εσύ πες τη δουλειά και τα προϊόντα Scotch-BriteΤΜ έχουν το κατάλληλο είδος: Για την κουζίνα, τον κήπο ή τις γενικές δουλειές του σπιτιού, θα βρεις σίγουρα ό,τι χρειάζεσαι. Και τις δουλειές σου θα κάνεις και τα χεράκια θα περιποιείσαι.

Πετσέτες, πανιά, σακούλες απορριμάτων, σκούπες, φαράσι και τα έχεις όλα. Διάλεξε από τα πολλά και διαφορετικά είδη που σου προσφέρουν τα προϊόντα Scotch-BriteΤΜ και είσαι έτοιμη για δράση.

Καλή επιτυχία!!!

Ακολουθήστε τα προϊόντα Scotch-BriteTM στο Facebook για συμβουλές και πολλές εκπλήξεις.