Livin Mykonos: Ενα κόσμημα στο νησί των ανέμων

27.07.2016
Σε μια πανέμορφη, ήσυχη τοποθεσία στη Μύκονο, σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα και μια ανάσα από την παραλία της Ψαρούς, βρίσκεται το ολοκαίνουργιο πολυτελές ξενοδοχείο Livin Mykonos -μέλος της Trésor Hotels & Resorts- έτοιμο να σας μυήσει στο κοσμοπολίτικο lifestyle του νησιού.

Το Livin Mykonos φέρνει μια σύγχρονη, minimal σχεδιαστική άποψη μέσα στο περιβάλλον της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, προσφέροντας έναν παράδεισο χαλάρωσης και άνεσης, αποτελώντας παράλληλα ιδανικό ορμητήριο για εξερεύνηση όλων των αξιοθέατων της Μυκόνου. Τα 23 δωμάτια και οι σουίτες του Livin Mykonos, είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους ταξιδιώτες και να τους χαρίσουν μοναδικές στιγμές ανάπαυλας και χαλαρής περισυλλογής. Στιγμές που περιλαμβάνουν τις άπειρες εικόνες που προσφέρει η πανοραμική θέα της γραφικής Χώρας από το ιδιωτικό μπαλκόνι του ξενοδοχείου, στιγμές απόλαυσης μαζί με ένα cocktail πλάι στην πισίνα την ώρα του ηλιοβασιλέματος, στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις πιο κοντά στον πιο αυθεντικό τρόπο ζωής του νησιού.

Το Livin Mykonos ως ιδιωτικός παράδεισος χαλαρωτικών διακοπών, είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται το όνομά του: Μια πρόσκληση, ένα κάλεσμα να ζήσετε εδώ στους χώρους του την πεμπτουσία της κοσμοπολίτικης ζωής του νησιού.

Aξίζει να σημειωθεί ότι εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε το βράδυ τις γεύσεις του εστιατορίου ΕBI TEMPURA του οποίου ηγείται ο σεφ Ahmed Ahmed μαγεύοντας τους επισκέπτες του..
Παράλληλα το εστιατόριο έχει την φροντίδα όλων των γευμάτων από το πρωινό buffet και το a la carte, αλλά και των mini bars των δωματίων με εξαιρετικά εδέσματα Ελλήνων παραγωγών.

http://livinmykonos.gr/