Κρατήστε το χειμώνα έξω από το σπίτι!

21.10.2016
Το κρύο έρχεται. Φέτος, η προετοιμασία για τον χειμώνα περνάει από τα Leroy Merlin! Μια τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσίες θέρμανσης σας περιμένουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Εξειδικευμένοι σύμβουλοι πώλησης θα σας συμβουλέψουν πώς να επιλέξετε την καλύτερη λύση θέρμανσης και να επιτύχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας σπιτιού.

Κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση; Ποιό καύσιμο να προτιμήσω;
Γιατί να κάνω το τζάκι μου ενεργειακό; Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ζεστό νερό μέσω της θέρμανσης; Αυτές και χιλιάδες ακόμα απορίες θα σας λυθούν στο λεπτό!

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Leroy Merlin και διαλέξετε όποιο από τα είδη θέρμανσης ταιριάζει καλύτερα στη δική σας ανάγκη, για έναν χειμώνα – καλοκαίρι! Ξυλόσομπες, σόμπες pellet, ενεργειακά τζάκια, σώματα καλοριφέρ, αντλίες θερμότητας, καύσιμα pellet, καυσόξυλα ακόμα και λέβητες και καυστήρες, αλλά και όλα τα είδη ηλεκτρικής θέρμανσης (αερόθερμα, θερμοπομποί, καλοριφέρ λαδιού, κλιματιστικά κ.α.), σας περιμένουν στις πιο ζεστές τιμές.

Από την άνεση του καναπέ σας, στο ολοκαίνουργιο www.leroymerlin.gr μπορείτε να δείτε 2.500 προϊόντα θέρμανσης, τις τιμές τους και δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά! Τα Leroy Merlin σας προσφέρουν 24 άτοκες δόσεις στις αγορές σας, παράδοση οικονομικά σε όλη την Ελλάδα και δυνατότητα τοποθέτησης από εξειδικευμένα συνεργεία

Καταστήματα LEROY MERLIN
Ελ. Βενιζέλος - Πειραιώς - Πυλαία Θεσσαλονίκης - Νίκαια Λάρισας. Τηλ. επικοινωνίας: 210 62 56 200.