Απολύμανση και φρεσκάδα στα ρούχα με SensoFresh

01.11.2016
Ο κόσμος είναι γεμάτος οσμές. Όχι και τα ρούχα σας. Με το sensoFresh μπορείτε να ζείτε την κάθε στιγμή στο μέγιστο – χωρίς συμβιβασμούς. Απομακρύνετε απλά τις δυσάρεστες οσμές, ακόμα και από ευαίσθητα ή μη πλενόμενα υφάσματα. Χάρη στο ενεργό οξυγόνο και ένα εξελιγμένο δίκτυο από αισθητήρες, μπορείτε να ξαναφορέσετε τα τέλεια φρεσκαρισμένα ρούχα σας μετά από 45 λεπτά, χωρίς τίποτα να μπαίνει εμπόδιο στην επόμενη άψογη εμφάνισή σας.

Εξουδετερώστε τις δυσάρεστες οσμές χωρίς πλύσιμο - Siemens sensoFresh

Σίγουρα, δεν μπορείτε να αποτρέψετε τα ρούχα σας από το να απορροφούν οσμές, αλλά τώρα μπορείτε να τις αφαιρέσετε σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς πλύσιμο – ακόμα και από ευαίσθητα ή μη πλενόμενα υφάσματα. Κι όλα αυτά, χάρη στο πρόγραμμα sensoFresh. Ό,τι κι αν κάνετε, μην ανησυχείτε για τα ρούχα σας. Το iQ700 πλυντήριό σας θα τα κάνει να μυρίζουν σαν καινούργια εύκολα και γρήγορα.

Το επαναστατικό σύστημα sensoFresh

Η χρήση ενεργού οξυγόνου αποτελεί την νεότερη καινοτομία στη φροντίδα των ρούχων σας. Για πρώτη φορά, ένα πλυντήριο μπορεί να δώσει την τέλεια λύση στην εξουδετέρωση κάθε είδους μικροβίων. Είτε πρόκειται απλά για οσμές, είτε για βακτήρια, με το σύστημα sensoFresh, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ή μη πλενόμενα υφάσματα καθαρίζουν τέλεια με τη φροντίδα που τους αξίζει.

Καμία οσμή σε ελάχιστο χρόνο

Μια ευχάριστη οσμή είναι το ίδιο σημαντική με μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Γι’ αυτό ακριβώς, το πρόγραμμα sensoFresh των νέων πλυντηρίων iQ700 σας προσφέρει τον πιο εύκολο τρόπο να αφαιρέσετε τις δυσάρεστες οσμές από τα ρούχα σας. Επιτέλους, τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε την έξοδό σας σε ένα μπαρ ή εστιατόριο, σε ένα πάρτι ή όπου αλλού επιθυμείτε παρά την πολυκοσμία.

Το νέο πρωτοποριακό σύστημα ενεργού οξυγόνου: sensoFresh

Το ενεργό οξυγόνο πλένει τα ρούχα σας με τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής, ενώ εξασφαλίζει φροντίδα και προστασία για τα ευαίσθητα ή μη πλενόμενα υφάσματα. Έτσι, εσείς τα απολαμβάνετε κάθε φορά φρεσκαρισμένα σαν καινούργια και σε ελάχιστο χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Αποτελεσματική αφαίρεση των οσμών με ενεργό οξυγόνο: πρόγραμμα SensoFresh

Το πρόγραμμα sensoFresh απομακρύνει αποτελεσματικά οσμές, όπως αυτή του τσιγάρου, της κάπνας ή του φαγητού σε μόλις 30 με 45 λεπτά, ανάλογα με την ένταση τους. Το ενεργό οξυγόνο διασπά τις αλυσίδες πρωτεϊνών που προκαλούν τις οσμές και τις εξαφανίζει χωρίς νερό, απορρυπαντικό ή πρόσθετες χημικές ουσίες. Γι’ αυτό, το πρόγραμμα είναι ιδανικό για ευαίσθητα και μη πλενόμενα υφάσματα, καθώς τα φρεσκάρει χωρίς να τα καταπονεί ή να φθείρει τις ίνες τους.

Υψηλή υγιεινή σε χαμηλές θερμοκρασίες: πρόγραμμα Hygiene

Το πρόγραμμα Hygiene είναι η ιδανική επιλογή για ευαίσθητα υφάσματα, που δεν πλένονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Χάρη στο ενεργό οξυγόνο, τα ρούχα σας καθαρίζουν σε βάθος και ταυτόχρονα απολυμαίνονται πλήρως, με φροντίδα και προσοχή ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Ακόμη και κάτω από τους 40°C.

Τώρα, το πλυντήριό σας αστράφτει από καθαριότητα: πρόγραμμα Drum Clean

Το πρόγραμμα Drum Clean ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής. Χάρη στο ενεργό οξυγόνο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα εγγυάται ένα πεντακάθαρο πλυντήριο, αφού αποτρέπει αποτελεσματικά τη συσσώρευση των βακτηρίων που προκαλούν τις οσμές. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάδος του πλυντηρίου σας καθαρίζεται εύκολα μόνος του και αποφεύγεται η ανάπτυξη οσμών ή και μικροβίων στο εσωτερικό του, εξασφαλίζοντάς σας ένα απόλυτα καθαρό πλυντήριο για να πλύνετε τα αγαπημένα σας υφάσματα. Το αποτέλεσμα ακόμη πιο καθαρά ρούχα από κάθε άποψη.

siemens-home.gr/sensofresh