Σε τρομάζει το χριστουγεννιάτικο κάλεσμα; Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει

09.12.2016
Πλησιάζουν οι γιορτές και το ημερολόγιο όλο και γεμίζει από τα καλέσματα και τις επισκέψεις σε σπίτια φίλων, όπως κάθε χρόνο. Αν είσαι από εκείνες που τις τρομάζει "η δική τους σειρά" γιατί σκέφτονται πώς θα γίνει το σπίτι μετά... έχουμε ευχάριστα νέα. Υπάρχει τρόπος να κάνεις τη ζώη σου πιο εύκολη.

Μη σκέφτεσαι να μην ανοίξεις φέτος το σπίτι σου απλά και μόνο επειδή δεν μπορείς να αντέξεις μετά το... μάζεμα! Δες τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Οργάνωση πάνω από όλα

Καλά και τα καλέσματα "τελευταίας στιγμής" όμως για μια τέτοια περίσταση καλό είναι να είσαι πιο οργανωμένη. Λίστα λοιπόν τόσο ως προς τους καλεσμένους ως και προς τα ψώνια. Ποιοι "ταιριάζουν" με ποιούς και ποια μέρα βολεύει αρχικά εσένα και στη συνέχεια τους περισσότερους. Οπότε ξεκίνα ήδη τα τηλέφωνα. Δεν μπορεί... Θα βρεθεί μια ημερομηνία να βολεύει τους περισσότερους.

Το μενού

Γιορτές είναι, αλλά και περίοδος δύσκολη για όλους ως προς τα οικονομικά, οπότε καλό είναι να μην ξεφύγεις γενικώς. Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει.. Εχουμε και ιδέες για γκουρμέ μενού από 4 έως 10 ευρώ αν θέλεις.

Έσω έτοιμη για το μετά

Για να μη γελιόμαστε, εδώ είναι και το σημείο όπου "σκοντάφτουμε" οι περισσότεροι όταν σκεφτόμαστε μια όποια μάζωξη στο σπίτι: Το καθάρισμα! Ε, ούτε αυτό είναι πρόβλημα πια αν έχεις το σωστό "εργαλείο" για κάθε δουλειά.

Και ξεκινάμε από το βασικό: Για extreme καταστάσεις, απαραίτητο το σφουγγαράκι Scotch-BriteΤΜ Εxtreme.

Εφόσον σίγουρα αυτό που σε ανησυχεί είναι οι κατσαρόλες, τα τηγάνια, οι σχάρες και τα ταψιά, το συγκεκριμένο σφουγγαράκι θα είναι το μυστικό όπλο σου. Με εξαιρετικά δυνατό συρματάκι του που καθαρίζει ακόμα και τα καμένα λίπη εύκολα, γρήγορα και 2 φορές πιο αποτελεσματικά σε σχέση με το αυθεντικό Πράσινο Σφουγγάρι Scotch-BriteΤΜ βάσει εσωτερικών ελέγχων και δοκιμών της 3Μ.

Σημείωσε δε ότι δεν χρειάζεται επίμονο μούλιασμα. Στο τέλος η μόνη κερδισμένη είσαι εσύ, τόσο από πλευράς κούρασης, όσο και από πλευράς χρόνου, καθότι θα έχεις τελειώσει μια ώρα νωρίτερα.

Και φυσικά η λίστα με τους... συμμάχους δεν σταματά εδώ.

Θέλεις να πλύνεις κρύσταλλα, πυρίμαχα και αντικολλητικά σκεύη; Έχε πρόχειρο το Μπλε σφουγγάρι Scotch-BriteΤΜ, το οποίο δεν χαράζει όσο και να τρίβεις και αποδεικνύεται... θησαυρός.

Για τις υπόλοιπες δουλειές της κουζίνας διάλεξε ανάμεσα στα δύο ειδών πράσινα σφουγγαράκια Scotch-BriteΤΜ: Τα κλασσικά δυνατά σφουγγάρια που είναι κατάλληλα για όλα τα σκεύη της κουζίνας, έχουν μεγάλη διάρκεια και απορροφητικότητα, δεν σκουριάζουν, ούτε ξεφτίζουν ή τα πράσινα σφουγγάρια με αντιβακτηριδιακή προστασία στον σπόγγο. Με ειδικό αφρώδες υλικό που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του, ένα τέτοιο σφουγγάρι έχει μεγάλη διάρκεια και απορροφητικότητα και επίσης, δεν ξεφτίζει, ούτε σκουριάζει.

Αν αναρωτιέσαι τι θα κάνεις για το μπάνιο, υπάρχει το Λευκό σφουγγάρι Scotch-BriteΤΜ, το οποίο δεν χαράζει, είναι εξαιρετικά απαλό και κατάλληλο για πλακάκια, μάρμαρα και είδη υγιεινής.

Φυσικά μετά το κάλεσμα, ένα σφουγγάρισμα θα το κάνεις, οπότε φρόντισε να έχεις το καλύτερο "εργαλείο" και εκεί, που δεν είναι άλλο από τη σφουγγαρίστρα μικροϊνών Scotch-BriteΤΜ. Έχοντας τη δυνατότητα να απορροφήσει σχεδόν 7 φορές το βάρος της, η "μαγική" σφουγγαρίστρα μπορεί να έχει διπλή χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφενός βρεγμένη για σφουγγάρισμα αφετέρου στεγνή για να καθαρίσεις ή να γυαλίσεις το πάτωμα χωρίς την προσθήκη νερού ή απορρυπαντικού.

Υπάρχουν, βέβαια, ακόμη περισσότερες επιλογές από σφουγγαρίστρες Scotch-BriteTM για να διαλέξεις. Η απορροφητική κίτρινη σφουγγαρίστρα, η σκληρή με τη βρωμιά σφουγγαρίστρα Max και η ακόμη πιο δυνατή σφουγγαρίστρα Ultra που είναι ιδανική για βεράντες και μπαλκόνια!

Και επειδή.. μην ξεχνάς, είσαι γυναίκα πάνω απ' όλα, δεν ξεχνάς ποτέ ότι ναι μεν κάνεις δουλειές, φροντίζεις όμως να προστατεύεις τα χέρια σου από τις... κακουχίες. Καμμία δουλειά χωρίς τα κατάλληλα γάντια λοιπόν, αφού τα προϊόντα Scotch-BriteTM προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές. Επίσης, μην υποτιμάς τα υπόλοιπα... βοηθητικά προϊόντα γιατί εσύ θα χάσεις. Πετσέτες, πανιά, σακούλες απορριμάτων, σκούπες, φαράσι από τα πολλά και διαφορετικά είδη που σου προσφέρουν τα προϊόντα Scotch-BriteΤΜ και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...

Καλά Χριστούγεννα και καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε τα προϊόντα Scotch-BriteTM στο Facebook για συμβουλές και πολλές εκπλήξεις.