Αυτόματη δοσομέτρηση από την Bosch i-DOS

02.11.2016
Το mini black dress, η midi πλισέ φούστα και το jacquard vintage blazer, είναι μερικά από τα essential κομμάτια της ντουλάπας σας, που θέλετε να φοράτε για πάντα! Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα πλυντήριο που να πλένει άψογα τα not less than high fashion ρούχα σας και ταυτόχρονα να τα προστατεύει. Χρειάζεστε ένα πλυντήριο Bosch με i-DOS - το έξυπνο σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης!

Εσείς βάζετε όσο υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό θέλετε και το i-DOS χρησιμοποιεί ακριβώς όσο χρειάζεται. Με το πρωτοποριακό σύστημα i-DOS, είστε σίγουρες ότι δεν θα μείνουν υπολείμματα απορρυπαντικού ή μαλακτικού στα ρούχα σας, κάτι που θα κατέστρεφε τις ίνες και το χρώμα τους. Για να μην μιλήσουμε για πιθανές αλλεργίες ή και ερεθισμό του δέρματός σας ή των αγαπημένων σας.

Επιπλέον, ο ειδικά σχεδιασμένος κάδος των πλυντηρίων Bosch, προστατεύει τα ευαίσθητα υφάσματα, πλένοντάς τα απαλά και χωρίς τριβή και έτσι εσείς δεν έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από την πλύση. Με άλλα λόγια, το πλυντήριο ρούχων Bosch i-DOS κάνει τη ζωή σας ακόμα ευκολότερη - σε όλη τη διάρκεια ζωής του. Χάρη στα αυτόματα προγράμματά του και το ευφυές σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης, δεν είναι μόνο εύκολο και απλό στο χειρισμό, αλλά προσφέρει και τα καλύτερα αποτελέσματα με τη χαμηλότερη κατανάλωση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?

Λίγα λόγια τι είναι το σύστημα δοσολογίας i-DOS:

Είναι σπαζοκεφαλιά η σωστή μπουγάδα! Το να βάλεις πλυντήριο δεν είναι εύκολη υπόθεση (πόσο απορρυπαντικό, πόσο μαλακτικό, σε ποιο πρόγραμμα, σε πόσο νερό) για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς έξτρα κόπο, χρόνο και χρήμα εξοικονόμηση πόρων, πολύ μεγάλες ποσότητες απορρυπαντικού και μαλακτικού καταναλώνονται άσκοπα χωρίς να καθαρίζουν καλύτερα τα ρούχα, αλλά αντίθετα είτε μένουν ως υπολείμματα στο συρτάρι, είτε βουλώνουν τις σωληνώσεις του πλυντηρίου και γύρω από τον κάδο, είτε και πάνω στα ρούχα καθώς δεν ξεβγάζονται επαρκώς και τελικά αναγκάζεσαι να τα ξαναβάλεις για πλύσιμο-ξέπλυμα (έξτρα απορρυπαντικό, νερό, ρεύμα και τελικά χρήμα)

Είναι πολύ εύκολο:

Γεμίστε μια φορά το δοχείο και έχετε αρκετό απορρυπαντικό για 20 πλύσεις κατά μέσο όρο, με ακρίβεια δόσης ml – χάρη στο έξυπνο σύστημα δοσολογίας i-DOS. Αυτό σημαίνει, πως όχι μόνο φροντίζετε τα ρούχα σας, αλλά επίσης εξοικονομείτε έως 58 μπανιέρες γεμάτες νερό (7.062 λίτρα) και περίπου 30% απορρυπαντικού κάθε χρόνο. Μπείτε στο παρακάτω και δείτε:
bosch-home.gr/homeprofessional-washers-performance1.html

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει:

Χωρίς το i-Dos, η δοσολογία είναι λάθος 9 στις 10 περιπτώσεις. Εφόσον χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο απορρυπαντικό στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό έχει επιπτώσεις τόσο στην πλύση όσο και στο περιβάλλον. Η ανεπαρκής δοσολογία βλάπτει επίσης τα ρούχα: Τα κάνει γκρι και δεν καθαρίζονται σωστά.