Δες τι κοινό μπορεί να έχουν το ψυγείο με τα ρούχα σου;

19.04.2018
Δες τι κοινό μπορεί να έχουν το ψυγείο με τα ρούχα σου;
Μπορεί να σου φανεί αστείο και ίσως παράξενο αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω, όμως είναι δοκιμασμένο και πιάνει…

Πολλά από τα ρούχα μας εκτός από το πλυντήριο μπορούν να ανανεωθούν και στο …ψυγείο!

Τζιν

Αντί να πλένεις συνεχώς τα τζιν με αποτέλεσμα να ξεθωριάζουν μπορείς απλά να τα καθαρίσεις από βακτήρια, μικρόβια και μυρωδιές αφήνοντάς το για μια νύχτα μέσα σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη..

Καινούργια παπούτσια

Αν έχεις πάρει καινούργια παπούτσια και σε στενεύουν βρήκες τη λύση να τα ανοίξεις Δεν χρειάζεται να δώσεις χρήματα στον τσαγκάρη για να το κάνει πια.. Ο τρόπος είναι ο εξής: Βάλε μέσα στις πλαστικές σακούλες νερό και βάλε από μια μέσα σε κάθε παπούτσι. Βάλε τα παπούτσια στην κατάψυξη να παγώσουν. .

Άσχημες οσμές από τα παπούτσια

Οι άσχημες μυρωδιές δημιουργούνται συνήθως από τα βακτήρια. Όταν τα παπούτσια σας αρχίζουν να μυρίζουν μπορείς να σκοτώσεις τα βακτήρια βάζοντάς τα σε μια πλαστική σακούλα και μέσα στην κατάψυξη για λίγες ώρες..

Δερμάτινα

Φοράς συνεχώς το αγαπημένο σου δερμάτινο τζάκετ, αλλά ξέρεις ότι δεν το έχεις πλύνει ποτέ και χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα οπωσδήποτε; Πάρε μια πλαστική σακούλα και αφήσέ το στην κατάψυξη για όλο το βράδυ. Έτσι θα νιώσεις κατευθείαν μόλις το ξαναφορέσεις ότι είναι σαν καινούργιο αφού η χαμηλή θερμοκρασία εξουδετερώνει τις οσμές και τα μικρόβια.

Κολάν

Αν θες να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση και για περισσότερο καιρό τα κολάν κάνε το ίδιο ακριβώς βάλε τα στο ψυγείο. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεχειλώνουν εύκολα. Μπορείς επίσης να τα βάζεις που και που στην κατάψυξη. Μέσα σε αυτήν σκληραίνουν και διαρκούν περισσότερο..

Κασμιρένια ρούχα

Μπορείς να βάλεις το κασμιρένιο σου πουλόβερ στην κατάψυξη μέσα σε μια πλαστική σακούλα για λίγες ώρες. Με αυτόν τον τρόπο θα δεις πως θα βοηθήσει να μην «μαδάει» μετά.