FYI

Flash Tattoos: τα απόλυτα τατουάζ σαν κόσμημα

12.05.2015
Αναμφισβήτητα υπήρξαν από τα μεγαλύτερα trends και «talk of the town» των τελευταίων μηνών και επανέρχονται με νέες προτάσεις! Τα Flash Tattoos φορέθηκαν από γνωστούς celebrities στο εξωτερικό και παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά από το The Fashion Desk! Το αυθεντικό προϊόν εισάγεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την The Fashion Desk.

Που τα είδαμε:

Τα Flash Tattoos στο Σπίτι μου Σπιτάκι μου [Alpha – 9/5/2015]

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φιλοξένησε το Σάββατο στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου της τηλεόρασης του Alpha το αυθεντικό προϊόν Flash Tattoos, που έχει κερδίσει με τη λάμψη του, τους celebrities παγκοσμίως.

H Γεωργία Γεωργιοπούλου ιδιοκτήτρια του The Fashion Desk – επίσημου αντιπροσώπου των αυθεντικών Flash Tattoos στην Ελλάδα, παρουσίασε το νέο trend του καλοκαιριού, τα εντυπωσιακά κοσμήματα – (προσωρινά) τατουάζ το Σάββατο στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής ενθουσιάστηκαν από την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, τα εντυπωσιακά σχέδια και την ποικιλία των Flash Tattoos, που προσφέρονται σε απίστευτα προσιτές τιμές και δίνουν την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να αστράφτει!

Δείτε το βίντεο στο λινκ που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=Cy70U9HSJXI

Τα Flash Tattoos στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 [ 9/5/2015]

Εκτενές ρεπορτάζ φιλοξένησε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων ο Ant1 παρουσιάζοντας «τα αυτοκόλλητα τατουάζ που έχουν λατρέψει οι σταρ του Χόλυγουντ και όχι μόνο». «Τα Flash Tattoo αποτελούν τη νέα καλοκαιρινή τάση και αναμένεται να φορεθούν πολύ φέτος στις παραλίες».

Έτσι ξεκινά το λεπτομερές ρεπορτάζ της Πωλίνας Κολοκοτρώνη, δημοσιογράφου του Ant1 που παρουσίασε τον τρόπο εφαρμογής των εντυπωσιακών Flash Tatoo, ενδεικτικά σχέδια και χρώματα στα οποία κυκλοφορεί το επίσημο προϊόν ενώ μίλησε με καταναλωτές που ήδη έχουν γοητευτεί από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των Flash Tattoos και είχαν να καταθέσουν τα πιο ενθουσιώδη σχόλια.

Δείτε το βίντεο στο λινκ που ακολουθεί:

https://drive.google.com/file/d/0B-f-1ZyQoRQecjEwdVo5dW1VUGM/view?usp=sharing

Τα Flash Tattoos στο Madwalk 2015 by Aperol SpritzThe Fashion Music Project [ 29/4/2015]

Το πιο αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών συνδέει το όνομά του και κυρίως τη λάμψη του με τον πιο δημοφιλή θεσμό που ενώνει τη μόδα με τη μουσική.

Tο The Fashion Desk περπάτησε στην πασαρέλα του Madwalk 2015 by Aperol SpritzThe Fashion Music Project και συνδύασε τη λάμψη των Flash Tattoos με εκείνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που σαν άλλη «χρυσή βασίλισσα» θάμπωσε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η παρουσιάστρια περπάτησε στο catwalk του Madwalk φορώντας ένα χρυσό νυφικό από τη συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti 5226, ενώ την ακολουθούσαν πολλά παρανυφάκια. Τα Flash Tattoos άστραφταν στα χέρια της σαν τα πιο περίλαμπρα κοσμήματα ολοκληρώνοντας την total gold εμφάνισή της, όσο οι Boys and Noise τραγουδούσαν στην σκηνή.

Δείτε εδώ [ https://www.youtube.com/watch?v=NCohTQniukI ] την προετοιμασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και την εύκολη και κυρίως γρήγορη εφαρμογή των flash tattoo στο δέρμα της.

  • Η τηλεοπτική μετάδοση του Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project θα γίνει την Τρίτη 12/5 από τον Alpha