FYI

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχεδιάζει για το XLcloset.gr

12.05.2015
Το XLcloset.gr, το μεγαλύτερο e-shop με γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης Κατερίνα Ζαρίφη για να σχεδιάσουν μία limited edition συλλογή για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015.

Με κοινούς παρονομαστές τη ζωντάνια, το ταμπεραμέντο, το δυναμισμό, το πάθος, την κομψότητα και τη θηλυκότητα, το XLcloset.gr και η μοναδική Κατερίνα Ζαρίφη συνέβαλαν στη δημιουργία ενός θεσπέσιου αποτελέσματος, μιας συλλογής που αποτελεί πρόκληση για τις αισθήσεις και απογειώνει τη μόδα στα μεγάλα μεγέθη. Τα χρώματα και όλοι οι συνδιασμοί των ρούχων ανδεικνύονται υπέροχα μέσα από την εκρηκτική παρουσία και το απαράμιλλο στυλ της πετυχημένης και αγαπημένης παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης. Το αποτέλεσμα αυτής της συναρπαστικής και με εξαιρετική χημεία συνεργασίας είναι άκρως θηλυκό, chic και sexy. Η παρουσιάστρια έχει ως moto της το «αγαπήστε τις καμπύλες» - «Love your curves». Με το ίδιο moto βαδίζουμε και στο XLcloset, έχοντας πάντα ως γνώμονα την αγάπη για τα γυναικεία σώματα με καμπύλες επιλέγουμε τα ρούχα που τις κολακεύουν και τις αναδεικνύουν και συνδυάζουν τα τελευταία trends και χρώματα της σεζόν.

Η συλλογή περιλαμβάνει:

Βραδινά ρούχα από μουσελίνα και δαντέλα σε ελαστικά υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα.

Casual ρούχα για πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις όπως all day μπλούζες στα hot χρώματα του καλοκαιριού, όπως βεραμάν, κίτρινο, εκρού & κοραλί, ελαστικά παντελόνια & δροσερά φορέματα.

Τα must-have της φετινής σεζόν, όπως ολόσωμες φόρμες, κιμονό & midi φούστες.

Την φωτογράφιση επιμελήθηκε η φωτογράφος Ιωάννα Τζετζούμη , το styling έγινε από την Άννα Ζιαζιά ενώ το make up και το hairstyle από την Anita Brandhuber.

Μπορείτε να δείτε τα ρούχα της συλλογής Katerina Zarifi for στο https://www.xlcloset.gr/ ή πατώντας εδώ