FYI

Αναβαθμισμένα κομμάτια & ντύσιμο σε στρώσεις για τους άνδρες από την H&M για το Φθινόπωρο

15.06.2015
Η γραμμή και τα υφάσματα βρίσκονται στο επίκεντρο της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 της H&M, με έμφαση στα παλτό, τα μπουφάν και τα λεπτά ή χοντρά πλεκτά

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιλογή αναβαθμισμένων κομματιών για το ντύσιμο σε πολλαπλές στρώσεις της σύγχρονης ζωής, σε αποχρώσεις του γκρι και του γαλάζιου εμπνευσμένες από το χειμωνιάτικο φως της παραλίας.

«Λατρεύω αυτή τη μετάβαση των ανδρικών ρούχων προς αυτά τα αναβαθμισμένα κομμάτια όπου κεντρικό ρόλο παίζουν η γραμμή και το ύφασμα. Στην H&M δημιουργήσαμε ένα look με στρώσεις, όπου οι χαλαρές φόρμες ορίζονται από καθαρές γραμμές,» Andreas Löwenstam, Επικεφαλής Σχεδιαστής Ανδρικών Ρούχων της H&M.

RAGLAN COAT – Μακρύ και χωρίς επένδυση, το παλτό με ρεγκλάν μανίκια είναι ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα κομψό, σε μινιμαλιστική γραμμή για να προστατεύει από το χειμωνιάτικο καιρό.

TECHNICAL PARKA – Η λειτουργικότητα είναι σημαντική σε αυτό το γκρι technical μακρύ μπουφάν που αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια της σεζόν, με επένδυση από απομίμηση προβιάς.

TEDDY ZIP-UP – Αυτό το μπουφάν με φερμουάρ είναι η απόλυτη τάση και προσφέρει ζεστασιά με τη λούτρινη υφή του. Η αναλογίες παίζουν σημαντικό ρόλο με το κοντό μήκος τους αλλά και τα μεγάλα

πέτα.

THE BOMBER – Η χάλκινη απόχρωση προσθέτει μια ζεστή πινελιά σε αυτό το χρηστικό κλασικό μπουφάν, ένα από τα πιο πρακτικά κομμάτια στη γκαρνταρόμπα του σύγχρονου άνδρα.

WORKWEAR JACKET – Το γκρι μάλλινο φλις προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά στο κλασικό ανδρικό μπουφάν εργασίας, αναβαθμίζοντας το λειτουργικό στυλ με την κομψότητά του.

ROLLNECK SWEATER – Δώστε το στίγμα της φθινοπωρινής/χειμωνιάτικης εμφάνισης με ένα κασμιρένιο ζιβάγκο, το οποίο ορίζει τη διάθεση αυτής της σεζόν για χαλαρά αλλά και αναβαθμισμένα

ανδρικά ρούχα.

TEXTURED KNITS – Σύμμεικτα μοχέρ προσθέτουν υφή στα πουλόβερ, ιδιαίτερα αυτά με τη ραβδωτή πλέξη, ή με φαρδιές καμηλό και γκρι ρίγες στη μέση.

ELONGATED SHIRT – Το πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα αποκτά σημαντικό ρόλο για τις εμφανίσεις σε στρώσεις καθώς μακραίνει, δίνοντας μια νέα διάσταση στις αναλογίες.

TERRAIN JACQUARD SHIRT – Ζακάρ πουκάμισο με σχέδιο τύπου terrain και κλείσιμο με σούστες που μπορεί να φορεθεί ακόμη και σαν πανωφόρι.

RELAXED PANT – Η νέα χαλαρή, ίσια γραμμή παντελονιών από μελανζέ μαλλί υπογραμμίζει τη σημασία της χαλαρότερης φόρμας.

KNIT SCARF – Το τέλειο αξεσουάρ για τη σεζόν: προσφέρει ζεστασιά και ταυτόχρονα διακοσμεί μοναδικά το λαιμό.