FYI

Triumph: Νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

10.09.2015
Νέο κατάστημα, νέες συλλογές, νέο ταξίδι αισθήσεων στην καρδιά της συμπρωτεύουσας

Η παρουσία της Triumph, της ελβετικών συμφερόντων εταιρείας, που δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, συνεχίζει να επεκτείνεται…

Αποδεικνύει έμπρακτα την πρόθεσή της να βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των γυναικών και με επιτυχημένες συνεργασίες εδραιώνει την ηγετική της θέση στην αγορά του εσωρούχων, εγκαινιάζοντας και νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 92).

Ακολουθώντας επιτυχημένη πορεία στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα (Cosmos Θεσ/κη, Golden Hall, The Mall Athens, AVENUE, Athens Heart), δημιουργείται νέο σημείο πώλησης ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Το νέο αυτό κατάστημα βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της συμπρωτεύουσας (Τσιμισκή 92) και μέσα σε έναν μοντέρνο χώρο, παρουσιάζει όλες τις νέες τάσεις σε εσώρουχα και homewear.

Θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας σειρές Triumph για sexy εμφανίσεις και απαράμιλλη εφαρμογή και τα αγαπημένα, καθημερινά σας sloggi, που προσδίδουν άνεση και ευκολία.

Η Triumph θα συνεχίσει να φροντίζει τον “εσωτερικό” σας κόσμο και να δημιουργεί για εσάς ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων!!!