FYI

Η Staff παρουσιάζει τη νέα της συλλογή «Younique» για τη σεζόν FW15-16εμπνευσμένη από την πόλη

27.09.2015
Με φόντο τη πόλη, η νέα καμπάνια της Staff για τη σεζόν FW15-16 έχει ως πρωταγωνιστές ανθρώπους αυθεντικούς, με προσωπικότητα και έντονο χαρακτήρα, στοιχεία αντιπροσωπευτικά του brand. Λήψεις με urban χαρακτήρα και dark ύφος συνθέτουν τα δημιουργικά της καμπάνιας αυτής που στόχο έχει να αναδείξει τη μοναδικότητα των ανθρώπων όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα κομμάτια της συλλογής!

«Είσαι μοναδικός και η μοναδικότητά σου εκφράζεται από τις επιλογές σου». Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας αποδίδεται από μία παραλλαγή της λέξης unique, που σημαίνει μοναδικός, με στόχο να τονίσει πως το στυλ είναι προσωπική υπόθεση και πρέπει να εκφράζει αυτό που είμαστε. Ο καθένας από εμάς είναι κάτι μοναδικό όπως μοναδικά σε ποιότητα και σχεδιασμό είναι τα κομμάτια της Staff. Έτσι το Unique γίνεται Younique και το επίκεντρο της δημιουργίας για τη Staff είσαι.. ΕΣΥ! Εσύ που ζεις την κάθε στιγμή με πάθος, αφουγκράζεσαι, απολαμβάνεις και επιλέγεις Staff για την κάθε σου εμφάνιση.

Βαθύ μπλε, raw denim και vintage κομμάτια, χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή της Staff. Με επιρροές από τους δρόμους της Αμερικής και τη Μεσόγειο, η συλλογή αυτή «παντρεύει» το Αμερικάνικο με το Ευρωπαϊκό στυλ, δίνοντας ζωή σε κομμάτια ξεχωριστά, με το χαρακτηριστικό Staff design, ταυτόσημο των fans της.

Η συλλογή της Staff για τη σεζόν αυτή είναι έντονη, urban και rock. Αποτελείται από 2 διαφορετικές σειρές, κάθε μία από τις οποίες εξυμνεί τη μοναδικότητα που πηγάζει από τους νέους οι οποίοι είναι δραστήριοι, με άποψη και προσωπικότητα.

  • Η wild & premium σειρά «Black Rules», έχει επιρροές από την techno – rock σκηνή και χαρακτηρίζεται από urban, street και romantic τόνους συνδυασμένα με μαύρο χρώμα και μοναδικές επεξεργασίες.
  • Τέλος, η vintage σειρά «Frontiers» ολοκληρώνει τη συλλογή με χειροποίητα κομμάτια, ειδικά επεξεργασμένα ώστε να έχουν ένα vintage μεσογειακό look, τονίζοντας έτσι το Mediterranean DNA του brand καθώς αυτό χτίζεται και ζει στη Μεσόγειο.

The joggers

Στη νέα συλλογή σημαντικό κομμάτι αποτελούν τα joggers. Μία νέα πρόταση για εμφανίσεις που τις χαρακτηρίζει η άνεση του φούτερ και η αισθητική του demin. Με loose γραμμές και μαλακό ύφασμα από 100% βαμβάκι, τα joggers έχουν δεχτεί ειδική επεξεργασία με βαφή και εστιάζουν στις λεπτομέρειες για ένα μοναδικό denim look. Μία πρωτοποριακή επιλογή στο καθημερινό ντύσιμο που έρχεται να αλλάξει την αίσθηση στην κάθε σας εμφάνιση και την άνεση των κινήσεων σας.

Όλη η νέα καμπάνια εδώ: http://staff-jeans.com/staff/campaign-fw-2015-16/