Χοιρινό πρασοτηγανιά

10.06.2010

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινή σπάλα κομμένη σε μικρά καρέ
  • 4 μεγάλα πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
  • 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Σοτάρετε τα πράσα και το χοιρινό μαζί ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. 2. Σβήνετε με το κρασί και περιμένετε μέχρι να εξατμιστεί. 3. Στα τελευταία πέντε λεπτά ρίχνετε το λεμόνι και αλατοπιπερώνετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ