Κέρδισε 5 δωροεπιταγές για αγορά μπαχαρικών

25.06.2012
Το womenonly σε συνεργασία με το herbal treasures κάνει δώρο σε 5 αναγνώστριές δωροεπιταγές αξίας 15 ευρώ για αγορά βοτάνων και μπαχαρικών της αρεσκείας τους.

Πώς θα κερδίσεις; Παίξε και απόκτησε 1 από τις 5 δωροεπιταγές.

Γράψε το σχόλιό σου κάτω από τη δημοσίευση, στο τέλος της σελίδας, πες μας το αγαπημένο σου μπαχαρικό ή βότανο και να κάνε LIKE (εάν δεν έχεις ήδη κάνει) στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook - στο πλαίσιο που θα δεις παρακάτω.

Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις email στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη (στο θέμα του μηνύματος ) “Herbal treasures” και τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο επικοινωνίας).


Οι νικήτριες, μετά τη μικρή παράταση που δώσαμε, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 και η παραλαβή των δωροεπιταγών θα γίνει κατευθείαν από το κατάστημα δίνοντας τον μυστικό κωδικό που θα αποκαλύψουμε μόνο στις νικήτριες. Οι δωροεπιταγές θα πρέπει να εξαργυρωθούν σε διάστημα ενός μήνα. Και για όσες δε σταθούν τυχερές, εξασφαλίσαμε για όλες τις αναγνώστριες του WOMENONLY, που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο των μπαχαρικών, έκπτωση 15% μέχρι τέλος Ιουλίου.



Επίσης, οι υπεύνθυνοι του καταστήματος, μας έδωσαν χρήσιμες συμβουλές και απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα περί μπαχαρικών, που μπορείς να μάθεις διαβάζοντας το άρθρο μας "Μάθε τα μυστικά των μπαχαρικών". Μάθε πώς μπορείς να τα συντηρήσεις ώστε να διατηρήσουν στο ακέραιο τη γεύση και το άρωμά του αλλά και ποια μπαχαρικά είναι καταλληλότερα για κάθε περίσταση πατώντας εδώ.


Λίγα λόγια για το "Herbal Treasures": Με βότανα, μπαχαρικά , βιολογικά προϊόντα και άλλα, από όλες τις μεριές της Ελλάδας αλλά και του κόσμου, ούτε 50 μετρά από την πλατεία Συντάγματος στο Herbal Treasures μας μυεί στον μαγικό κόσμο των βότανων, των μπαχαρικών και των χειροποίητων ειδών ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές.

Που θα βρεις το "Herbal Treasures” : Στο Σύνταγμα, οδός Καραγεώργη Σερβίας 3 (εντός στοάς) -
Τηλ: 21 0323 5774
* Αναλυτικά τα προϊόντα του καταστήματος μπορείς να τα δεις στη σελίδα του στο facebook.